Recuperació llarga

Anne Heche, estable després de tenir un aparatós accident de trànsit

La intèrpret es manté hospitalitzada a la unitat de cures intensives amb cremades greus

Anne Heche, estable després de tenir un aparatós accident de trànsit

Angela Weiss / AFP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu nord-americana Anne Heche, de 53 anys, que divendres va ser hospitalitzada en estat crític després que el vehicle en el qual viatjava s’estavellés contra una vivenda de la ciutat de Los Angeles, es troba en condicions estables a la unitat de cures intensives. «L’Anne és a l’uci, té sort d'estar viva. Té cremades greus i una llarga recuperació per endavant. El seu equip i la seva família encara estan mirant de processar què va conduir a l’accident», ha dit a la CNN una font pròxima a Heche. La família ha demanat «respecte per a la seva privacitat en aquests durs moments».

L’actriu conduïa pel barri de Mar Vista de Los Angeles en el seu Mini Cooper blau quan va sortir de la carretera i es va estavellar contra una casa. El cotxe va penetrar dins d’una vivenda de dues plantes i va provocar un incendi que li ha produït cremades greus.

Notícies relacionades

Les causes de l’accident encara es desconeixen. La policia de Los Angeles només ha constatat que l’actriu conduïa a gran velocitat. El Departament de Policia de Los Angeles ha confirmat que investiga el xoc de Heche, així com un incident anterior d’atropellament amb fuga.

Heche va saltar a la fama a finals de la dècada dels 80 amb el seu retrat de Vicky Hudson i Marley Love en la telenovel·la ‘Another World’ i es va consolidar a Hollywood amb les pel·lícules ‘Donnie Brasco’ (1997), ‘Volcano’ (1997), ‘Sé lo que hicisteis el último verano’ (1997) i ‘Seis días y siete noches’ (1998).

Temes:

Cine