¿A quin lloc de la Cosa del Sol comença ara Daddy Yankee la gira mundial de comiat després de la cancel·lació del Madrid Puro Reggaeton Festival?

¿A quin lloc de la Cosa del Sol comença ara Daddy Yankee la gira mundial de comiat després de la cancel·lació del Madrid Puro Reggaeton Festival?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festival de reggaeton de Madrid on l’estrella porto-riquenya del gènere Daddy Yankee havia d’inaugurar la seva gira de comiat ha sigut cancel·lat a poques hores de començar per falta de permís, segons han informat aquest divendres els organitzadors i les autoritats regionals.

Els organitzadors, que tornaran l’import de les entrades, es van disculpar davant els milers de persones que «feia mesos que esperaven i feien plans per assistir a un esdeveniment històric d’un interès cultural innegable, com és el comiat de la llegenda de la música llatina Daddy Yankee».

Retirada

El primer concert de la gira final de l’intèrpret d’èxits com ‘Gasolina’ i ‘Con calma’, que aquest any va anunciar que es retirava dels escenaris, era el plat fort del festival, que s’havia de fer aquest divendres i dissabte a l’estadi Wanda Metropolitano de la capital espanyola.

Notícies relacionades

Després de la cancel·lació, la localitat malaguenya de Torremolinos, que era la segona cita del rei del reggaeton, passarà a ser el primer concert de la gira mundial de comiat, que tanca el desembre a Miami.

Daddy Yankee, de 45 anys, té previst presentar-se a la localitat de la Costa del Sol dissabte en un festival de música llatina.