Detingut una altra vegada Morad en un control policial a l’Hospitalet de Llobregat

El raper tenia una ordre de detenció d’un jutjat de Tarragona per no presentar-se en una vista

Detingut una altra vegada Morad en un control policial a l’Hospitalet de Llobregat
1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimarts a la nit una vegada més el raper Morad en un control de trànsit a l’Hospitalet de Llobregat, municipi on resideix. Segons ha avançat el digital ‘El Caso’ i han confirmat fonts pròximes a l’ACN, tenia una ordre de detenció d’un jutjat de Tarragona després de no presentar-se en una vista, on havia de respondre per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense haver obtingut mai el carnet.

Els agents l’han identificat quan viatjava en un vehicle que no conduïa, l’han detingut i ha passat la nit a la comissaria del cos de la localitat, a l’espera que aquest dimecres passi en mans del titular del jutjat de guàrdia de Tarragona que el reclama.

Malgrat rebre la notificació corresponent, Morad no es va presentar a la seva cita davant el jutge de Tarragona, després que els Mossos d’Esquadra li obrissin diligències per conducció temerària i per fer-ho sense haver obtingut mai el permís. Segons fonts pròximes, són diverses les denúncies que té per conduir vehicles sense llicència, per això últimament és habitual veure’l de passatger en cotxes amb conductor propi.

Conducció temerària

No és la primera vegada que la policia deté Morad al volant. El mes de juny passat el van enxampar conduint a gran velocitat per l’Hospitalet de Llobregat, saltant-se els semàfors i fent altres imprudències, i tot i que els agents van intentar detenir-lo, es va escapar, abandonant el vehicle al veí municipi del Prat de Llobregat.

Notícies relacionades

Poc després el van localitzar i el van detenir als blocs de la Florida, a l’Hospitalet, on viu, acusat de conducció temerària, circular sense carnet i desobediència als agents de l’autoritat. A més, a l’abril ja l’havien detingut per no presentar-se a una citació judicial per, precisament, declarar davant un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Més enllà de la seva fal·lera amb l’asfalt, al febrer Morad també va haver d’asseure’s davant el jutge per respondre a l’acusació d’intent de robatori en un domicili de Barcelona el 2018, fet del qual va quedar absolt.