Judici

Morad, absolt d’un intent de robatori el 2018

  • La Fiscalia demanava dos anys i mig de presó per al raper

zentauroepp48097043 morad190510173843

zentauroepp48097043 morad190510173843 / maitecruz

1
Es llegeix en minuts
Ignasi Fortuny
Ignasi Fortuny

Periodista. Principalment, escric sobre música.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El raper Morad ha sigut absolt dels presumptes delictes d’intent de robatori i amenaces, segons ha pogut saber aquest diari. Per a l’artista de l’Hospitalet de Llobregat i per a un segon acusat, la Fiscalia demanava dos anys i mig de presó per un suposat intent de robatori en un domicili del carrer d’Homer de Barcelona el 12 d’abril del 2018 i per un presumpte delicte d’amenaces al veí que va alertar la policia que hi havia dos individus sospitosos a la porta del seu edifici. 

El cantant de l’Hospitalet va assegurar en el judici que no tenia «cap necessitat» de fer-ho, ja que en aquell moment estava començant a treballar amb dedicació «plena» en la música. Aquest és el segon judici per robatori del qual surt absolt Morad, de 22 anys, i l’altre acusat: també va quedar en res un altre cas jutjat per uns fets similars que van passar dos dies abans a la mateixa zona de Barcelona.

Fotografies a la porta

Notícies relacionades

Segons el relat del veí durant el judici, dues persones intentaven forçar la porta d’entrada de la seva comunitat amb un tornavís i, quan els va sorprendre, aquests van marxar. No obstant, el denunciant va poder fer-los unes fotografies a pocs metres de la vivenda, cosa que va provocar que els dos homes s’abalancessin sobre ell sense èxit, ja que el veí es va ficar dins del portal. «Em van començar a increpar amb crits com ‘fill de puta, et matarem’», va declarar en seu judicial. La policia va concloure que no hi havia danys a l’immoble i que la porta de la finca tampoc havia sigut manipulada.

La policia va comparar les imatges preses pel veí amb les de les cambres de seguretat del metro més pròxim ja que als voltants de l’edifici no n’hi havia. En les gravacions del suburbà van veure dues persones que «coincidien totalment», segons dos dels agents que van declarar en el judici, amb els quals apareixien a les fotos que havia fet el veí. Sobre aquestes imatges, un tercer agent va declarar en el judici que les imatges no eren de prou qualitat per identificar Morad, de 22 anys, com consta en l’informe de la causa.