Tot sobre l’esdeveniment musical

Cruïlla 2022: guia completa del festival de música del Parc del Fòrum

  • Guia de festivals a Catalunya de l’estiu del 2022

Cruïlla 2022: guia completa del festival de música del Parc del Fòrum

Europa Press

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Festival Cruïlla torna a la normalitat enguany. El 2020 va evitar els pitjors moments de la pandèmia amb la seva versió XXS i el 2021 es va celebrar ja en format gran al Parc del Fòrum, tot i que amb cribratges massius i mascaretes. Oferim aquí una guia sobre tot el que has de saber d’aquesta edició del gran festival barceloní del mes de juliol. 

Dates i ubicació

El Cruïlla 2022 se celebra des d’aquest dimecres, 6 de juliol, fins a aquest dissabte, 9 de juliol. El festival té lloc al Parc del Fòrum, moll de la Marina Seca, carrer de la Pau, 12.

Entrades

Els tiquets es poden comprar en la pàgina web oficial del festival. N’hi ha de diferents tipus i preus:

  • Entrada de dia. Pots comprar una entrada individual per a qualsevol dels dies del festival (6, 7, 8, 9). Des de 30 € + despeses.

  • Abonament weekend. Inclou l’entrada per al divendres i dissabte del festival, els dies 8 i 9. Des de 105 € + despeses.

  • Abonament full. Inclou l’entrada per a tots els dies del festival, del 6 al 9, perquè visquis l’experiència completa. Des de 118 € + despeses.

Entrades VIP

  • Totes les opcions estan disponibles en versió ‘premium’, amb accés preferent; zona elevada amb una millor visió a l’escenari principal; serveis de barra, restauració i lavabos; copa de benvinguda, i pàrquing gratuït.

Escenaris

El festival disposa de cinc escenaris: Estrella Damm, Four Roses, Cruïlla Enamora, Vueling i Vallformosa.

Caps de cartell

Alineació internacional: Residente, Duran Duran, Jack White, Hot Chip, Editors, Juan Luis Guerra 4.40 i Rubén Blades. Alineació catalana i espanyola: Stay Homas, Ginestà, Rigoberta Bandini, Tanxugueiras, Joan Dausà i Queralt Lahoz, entre molts d’altres.

Festival de l’humor

Notícies relacionades

El Cruïlla és un festival de música, però, també, dhumor. A l’escenari Vallformosa, el del Comedy, actuaran còmics com Tomàs Fuentes, Raquel Hervás, Modgi, Marc Sarrats, Març Llinàs, Charlie Pee, Ignatius Farray, Xavi Daura i Manel Vidal, entre d’altres.

Com s’hi arriba

Per arribar fins al Parc del Fòrum, hi ha les opcions següents:

  • Tramvia: servei ininterromput en la línia T4 des de divendres a les 5.00 h de la matinada fins a diumenge a les 00.00 h, amb freqüències de 20 minuts fora de l’horari habitual de servei.

  • Metro: línia L4. Estació: El Maresme-Fòrum. Sortida: Rambla Prim.

  • Bus: línies 7, 36, 143, H14, H16, B23.

  • Tren: estacions més pròximes: Barcelona - El Clot Aragó, Estació de França, Sant Adrià de Besòs.

  • Bicing: estacions més pròximes: 160 av. d’Eduard Maristany, 1/ Fòrum; 158 Rambla Prim, 1-9; 157 c/ Llull, 396; 159 av. Diagonal, 26; 151 c/ Pujades, 462; 147 Rambla Prim, 79; 156 av. Diagonal, 82.

  • Cotxe: pàrquing B:SM Plaça Fòrum (plaça d’Ernest Lluch i Martín); B:SM Garcia Fària (c/ Garcia Fària, 1); B:SM Glòries (plaça de les Glòries).