El motiu pel qual Adele interromp el seu concert a Hyde Park | Vídeo

  • Més de 65.000 persones omplen Hyde Park per poder veure l’actuació d’Adele, visiblement emocionada

El motiu pel qual Adele interromp el seu concert a Hyde Park | Vídeo

Sony

1
Es llegeix en minuts

Era el seu retorn als escenaris després de cinc anys, quan va suspendre la gira per problemes a les cordes vocals i va insinuar una possible retirada. Era també la seva tornada a casa, la tornada a Londres amb dos concerts únics. Els fans estaven emocionats i feliços...

«Pareu, pareu, pareu... ¿Necessites seguretat allà?», pregunta de sobte la diva, interrompent la cançó ‘SkyFall’ just quan acaba de pronunciar les paraules «‘this is the end’» («és el final»).

«Seguretat, just allà al mig, on la gent està agitant [les mans]», continua Adele, mentre passeja per l’escenari per veure millor què està passant. «¿Els podeu veure?» pregunta als membres de seguretat del recinte del parc londinenc de Hyde Park, on oferia aquest dissabte un concert.

Crida a seguretat

«¿Hi podeu anar?», demana. «Hi estan anant, hi estan anant, hi estan anant», informa als assistents al concert del BST Festival. «Sisplau, aparteu-vos del mig», acaba sol·licitant la diva. I entre aplaudiments i ovacions dels presents, reprèn el concert: «D’acord, fem-ho de nou».

Notícies relacionades

Els fans han destacat a Twitter que Adele s’adonés del succés i interrompés el concert perquè atenguessin aquest fan.

A més, han elogiat que la diva s’assegurés que l’estaven atenent abans de reprendre l’actuació.

Temes:

Adele