Acord històric

Universal adquireix l’obra completa i els drets comercials de l’artista Frank Zappa

Com a resultat del contracte, tant el nom com la imatge de Zappa passen en mans de la companyia

Universal adquireix l’obra completa i els drets comercials de l’artista Frank Zappa
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Universal Music ha anunciat un acord històric amb la família de Frank Zappa per adquirir l’obra completa de l’artista. D’aquesta manera, la discogràfica ha aconseguit els drets de publicació del compositor, les gravacions, el catàleg ja publicat i ‘The Vault’, les instal·lacions en les quals Zappa emmagatzemava els treballs de tota la seva vida.

Notícies relacionades

Com a resultat del contracte amb Universal, tant el nom com la imatge de Zappa també han passat a estar en mans de la companyia. «Esperem continuar desenvolupant maneres innovadores de celebrar el llegat de Zappa», ha celebrat el compte oficial de l’equip de l’artista (@zappa) a Twitter després d’anunciar-se el contracte.

Llarga trajectòria

Malgrat morir amb tan sols 52 anys, Frank Zappa va ser un artista molt prolífic que va publicar els seus treballs durant les quatre dècades que va durar la seva truncada carrera. La seva faceta artística va tenir diferents vessants, que el van portar a treballar des de diferents posicions de la indústria: la de compositor, productor, guitarrista, cantant i director de cine, entre d’altres.

Temes:

Música