Pròxim 4 de juliol

Joss Stone farà un concert solidari al Festival Jardins de Pedralbes

Els beneficis de les entrades es destinaran a la Fundació Lluita contra les Infeccions

Joss Stone farà un concert solidari al Festival Jardins de Pedralbes
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant britànica Joss Stone, de 35 anys, oferirà un concert benèfic al Festival Jardins de Pedralbes el pròxim 4 de juliol. Segons ha informat l’organització, els beneficis que s’obtinguin de les entrades es destinaran a la Fundació Lluita contra les Infeccions del doctor Bonaventura Clotet, una entitat de referència en la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties infeccioses.

L’artista premiada, guanyadora d’un Grammy, s’uneix així al cartell d’un festival en el qual es troben altres estrelles musicals com Raphael, Pablo Alborán, George Benson o Jessie J. LLes entrades del concert de Stone, patrocinat per Cupra, oscil·len entre els 38 i els 138 euros. L’espectacle obrirà les seves portes a les 20 hores del 4 de juliol i començarà cap a les 22 hores.

Fons per a la investigació

Notícies relacionades

Els fons recaptats aniran a parar a la Fundació Lluita contra les Infeccions, que porta a terme de forma independent tasques d’investigació que aborden els principals reptes de les malalties infeccioses.

La seva feina se centra en sis grans àrees de coneixement: VIH, covid-19, infeccions de transmissió sexual, infeccions en pacients immunodeprimits, infeccions bacterianes greus i per gèrmens multiresistents i salut internacional i malalties oblidades; cada una amb diverses línies d’actuació.