Cine

Joaquin Phoenix tornarà a ser el Joker

Warner dona llum verda a la seqüela de l’aclamada pel·lícula de 2019, que tornaria a estar dirigida per Todd Phillips

Joaquin Phoenix tornarà a ser el Joker
1
Es llegeix en minuts

El rotund èxit del Joker de Joaquin Phoenix, que va veure la llum el 2019, va suposar que des de l’estrena del film sorgissin multitud de rumors sobre la possibilitat d’una segona part. Segons les últimes informacions, la seqüela és cada vegada més a prop de tenir el vistiplau definitiu per començar la seva producció.

Matthew Belloni, de Puck News, ha informat que Warner Bros és molt a prop de donar llum verda a ‘Joker 2’, que tornaria a estar dirigida per Todd Phillips. Altres fonts també van assegurar fa uns dies que David Zaslav, el nou CEO de l’estudi, volia atorgar-li un rol molt important al director en l’Univers DC, similar al de Kevin Feige en el de Marvel.

Ja al gener, Heroic Hollywood va informar que Warner Bros havia rebut oficialment el primer esborrany del guió i que la pel·lícula, amb Phillips un altre cop darrere de les càmeres i amb Phoenix com a protagonista, es començaria a rodar al 2023.

A més, l’actor va assegurar l’any passat que des del principi del rodatge es van adonar del potencial del personatge del Joker. «Hi ha alguns aspectes que podríem explorar més a fons d’aquest personatge, però no sé si ho farem», va dir Joaquin Phoenix.

La pel·lícula sobre l’històric malvat de Batman, que va ser nominat a onze premis Oscar i li va servir a Phoenix per guanyar l’estatueta a millor actor, és possiblement la pel·lícula sobre còmics més rendible de la història. Amb un pressupost de 55 milions de dòlars, Joker va obtenir una recaptació de més de 1.000 milions en taquilla.

Notícies relacionades

Un altre al·licient perquè la seqüela del «pallasso del crim» vegi la llum és la recent fusió entre Warner Bros i Discovery, que ha suposat la reestructuració d’alguns projectes de DC en cine i televisió i la intenció de fer pel·lícules més singulars com ‘The Batman’ i ‘Joker’.

«Ignorat i maltractat per la societat de Gotham, Arthur Fleck, un còmic amb problemes mentals, desencadenarà una espiral de caos i crims sagnants. Un camí que el posarà cara a cara amb el seu àlter ego: Joker», es llegeix en la sinopsi del llargmetratge estrenat el 2019, escrit per Phillips i Scott Silver.