Estrena al setembre

Així és el primer tràiler de ‘Pinocho’, el màgic ‘remake’ de Disney amb Tom Hanks

La nova versió del clàssic de dibuixos animats arribarà directament a la plataforma Disney+

Així és el primer tràiler de ‘Pinocho’, el màgic ‘remake’ de Disney amb Tom Hanks

El Periódico

1
Es llegeix en minuts

Disney ens ha acostumat als ’remakes’ dels seus clàssics. Primer va ser ‘El Rey León’, després va arribar ‘Mulan’ i els dibuixos animats van passar a ser produccions en acció real a ‘Cruella’, entre molts d’altres. Ara és el torn de ‘Pinocho’, l’esperada i màgica pel·lícula en la qual Tom Hanks donarà vida a Gepetto, el pare del ninot de fusta. La productora ha fet públic el primer tràiler del ‘remake’, que s’estrenarà directament a la plataforma Disney+ el 8 de setembre.

Per primera vegada en la història, ‘Pinocho’ mostrarà la marioneta en moviment real. Li posarà veu l’actor britànic de 13 anys Benjamin Evan Ainsworth, conegut per ‘Flora y Ulysses’ i les sèries ‘La maldición de Bly Manor’ i ‘The Sadman’.

Notícies relacionades

La primera adaptació cinematogràfica de la novel·la de Carlo Collodi va ser el 1940 i el nou ‘remake’ reviu la mateixa història: en el ‘teaser’ es veu com Gepetto demana el seu tan anhelat desig de ser pare i com una fada dona la vida al titella de fusta que al mentir li creix el nas. El tràiler també mostra Pepito Grillo, el company d’aventures de Pinocho.

Robert Zemeckis és el director darrere del projecte i torna a coincidir amb Hanks en una nova pel·lícula després de ‘Forrest Gump’, ‘Nàufrag’ i ‘Polar Express’.