Últim boxejador

David Bustamante lluitarà a ‘La velada del año 2’, d’Ibai Llanos

El cantant substituirà l’actor Jaime Lorente en la seva batalla contra Mister Jägger

S’hi disputaran cinc combats, a més d’actuacions musicals amb convidats internacionals

David Bustamante lluitarà a ‘La velada del año 2’, d’Ibai Llanos
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’‘streamer’ Ibai Llanos, de 27 anys, ha anunciat aquest dimecres que el cantantDavid Bustamantes’enfrontarà a Mister Jägger, creador de contingut, a ‘La velada del año 2’, la segona edició del seu esdeveniment de boxa. Així ho va anunciar a través del seu canal de Twitch, on va confirmar la baixa de l’actor Jaime Lorente, així com el seu substitut i els quatre artistes convidats.

La notícia arriba després de conèixer-se quines celebritats s’enfrontarien en cada un dels cinc combats que es disputaran el dissabte 25 de juny al Pavelló Olímpic de Badalona. Les entrades per a la cita van sortir a la venda just després de revelar-se’n els últims detalls, i van quedar esgotades en qüestió de minuts.

Dos homes, un destí

Tal com va avisar Llanos, l’últim boxejador confirmat per a la segona ‘vetllada de l’any’ ha sigut una sorpresa per a tota la comunitat d’internautes. Per ara, Bustamante ja s’ha dirigit al seu futur rival a través de les xarxes socials: «Ja estic preparat», ha dit. El cantautor s’enfrontarà a Mister Jägger, un creador de contingut que ja va protagonitzar el combat de la nit en l’edició passada.

No obstant, no serà l’única baralla de la tarda. Vuit youtubers i ‘streamers’ més canviaran l’ordinador pels guants en quatre imprevisibles envits: Momo contra Viruzz, Spursito contra Carola, Ari Gameplays contra Paracetamor i Luzu contra Lolito. L’esdeveniment ja va ser un èxit el 2021, quan va haver de celebrar-se a porta tancada pel coronavirus, restringint l’entrada a creadors de contingut i altres convidats. Aquest any, en canvi, l’Olímpic s’omplirà per a l’ocasió.

Quatre artistes convidats

Notícies relacionades

‘La velada del año 2’ també comptarà amb convidats internacionals per a les actuacions musicals que tindran lloc entre cada combat. Així doncs, els exponents argentins Duki, Bizarrapi Nicki Nicole, a més de l’artista mallorquí Rels B, completen un cartell que evidencia la magnitud d’un esdeveniment que ha superat les expectatives dels usuaris.

Les novetats donades a conèixer per Llanos durant el seu directe han causat que totes les entrades s’esgotessin en qüestió de minuts. Això ha provocat el descontentament de molts usuaris que feia mesos que esperaven a poder assegurar-se l’accés a les grades del recinte, que té una capacitat de 12.500 espectadors. Per sort, l’espectacle es podrà seguir de forma gratuïta a través del canal de Twitch de Llanos.