La seva filla va ingerir heroïna i fentanil

Mor per una sobredosi Daniel Auster, el fill de Paul Auster, després d’haver sigut acusat de la mort del seu nadó de 10 mesos

Imputat per assassinat en segon grau per la mort de la seva filla, que va ingerir heroïna i fetanil, Auster estava en llibertat sota fiança

Mor per una sobredosi Daniel Auster, el fill de Paul Auster, després d’haver sigut acusat de la mort del seu nadó de 10 mesos

INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Daniel Auster, fill del novel·lista Paul Auster i de l’escriptora Lydia Davis, va morir dimarts per una sobredosi, segons ha avançat aquest dijous el diari ‘New York Post’. L’home, de 44 anys, es trobava en llibertat sota fiança després d’haver sigut detingut i acusat per l’homicidi involuntari de la seva filla de 10 mesos, Ruby, que va ingerir heroïna i fentanil.

Auster va morir per una sobredosi accidental, han confirmat fonts policials al diari novaiorquès. «Es creu que va ser accidental perquè encara tenia drogues i la dosi que va ingerir era similar a la que normalment prenia», han detallat les fonts consultades pel ‘New York Post’.

Els fets

Daniel Auster estava amb la seva filla a la seva residència del comtat de Brooklyn l’1 de novembre del 2021. El fill de l’escriptor va trucar a la policia per demanar ajuda i els serveis d’emergència que van acudir a la seva vivenda van trobar la menor inconscient.

La van traslladar al Methodist Hospital, on es va confirmar la seva mort. L’autòpsia va revelar que la neta de Paul Auster va patir una sobredosi de fentanil i heroïna, però encara es desconeix com va ingerir les drogues. El nadó tenia prou drogues al sistema per «deixar inconscient un adult», ha informat aquest dijous el ‘New York Post’.

Notícies relacionades

Auster va ser arrestat la nit del 15 d’abril pels successos i l’endemà va ser acusat per assassinat en segon grau i homicidi negligent.

Tenia antecedents penals

El fill del novel·lista, que no va acudir a cap esdeveniment púbic i guardava silenci des que va transcendir la notícia, tenia antecedents penals relacionats amb les drogues. Fa més de dues dècades, es va declarar culpable d’haver robat 3.000 dòlars al traficant Andre ‘Angel’ Meléndez, que va ser assassinat pel seu company d’habitació, el promotor del partit de Nova York ‘Club Kid Killer’ Michael Alig. Segons declaracions de persones familiaritzades amb el cas Alig, Auster consumia heroïna des que era adolescent.