Presentació de l’àlbum ‘Motomami’

Rosalía, sobre el disc de C. Tangana: «No l’he escoltat»

  • Entrevista | Rosalía presenta el seu nou treball, ‘Motomami’

Rosalía, sobre el disc de C. Tangana: «No l’he escoltat»

Efe / Javier Lizón

1
Es llegeix en minuts

Rosalía ha tornat. Després de tres anys i quatre mesos sense publicar cap disc, la cantant ha llançat aquest divendres el que promet ser un àlbum rècord en tots els sentits, ‘Motomami’.

L’artista de Sant Esteve Sesrovires (el Baix Llobregat), en plena promoció de l’àlbum ‘Motomami’, parla sense pèls a la llengua de tot, fins i tot de la polèmica amb el single ‘Hentai’, un número d’alt i explícit voltatge sexual, que ha llançat aquest dimecres. «Em va sorprendre que 15 segons de ‘Hentai’ provoquessin el que va provocar. Demostra que continua sent incòmode que una dona s’expressi lliurement en el terreny sexual», ha comentat en una entrevista amb EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

També va acudir al programa ‘El hormiguero’, on va explicar, entre altres coses, com escriu les polèmiques lletres de les seves cançons.

Notícies relacionades

Però una de les frases més polèmiques, potser, va ser quan, a l’entrevista amb EL PERIÓDICO, se li va preguntar pel nou disc de C Tangana ‘El madrileño’, que està batent rècords i que s’ha convertit en el millor debut d’un àlbum en espanyol a Spotify.

La resposta ha sorprès per la contundència: «No l’he escoltat». Es pot recordar que els dos artistes van compartir vida personal i professional durant dos anys, del 2016 al maig del 2018, quan una de les parelles més emergents del panorama musical va decidir posar fi a la seva relació.