Cine

Jackass aconsegueix apartar ‘Spider-Man’ del primer lloc a la taquilla nord-americana

  • Les estrenes de la setmana acaben amb dos mesos de lideratge per part de la cinta de Marvel

Jackass aconsegueix apartar ‘Spider-Man’ del primer lloc a la taquilla nord-americana
1
Es llegeix en minuts
EFE

Després de dos mesos de lideratge ininterromput,Spider-Man: No way home’ va perdre aquesta setmana el primer lloc de la taquilla nord-americana en favor de les estrenes de ‘Jackass forever’ i ‘Moonfall’. El retorn als cines dels protagonistes de ‘Jackass’, després d’onze anys d’absència, va millorar les expectatives i va aconseguir recaptar 23,1 milions de dòlars en el seu primer cap de setmana, cosa que supera àmpliament el pressupost del rodatge, que amb prou feines va vorejar els 10 milions.

No va tenir tanta sort l’ambiciosa ‘Moonfall’, la tornada de Roland Emmerich al cine de catàstrofe, que va debutar en la segona posició amb uns ajustats 9,8 milions de dòlars. La viabilitat econòmica d’aquesta superproducció, que va costar més de 140 milions de dòlars, dependrà del seu rendiment en les pròximes setmanes i del seu debut a l’estranger. El cineasta alemany, autor de superèxits com ‘Independence Day’, ‘El patriota’ i ‘2012’, no ha aconseguit bones crítiques per a una cinta que pretenia inaugurar una trilogia amb Patrick Wilson i Halle Berry com a protagonistes.

Notícies relacionades

‘Spider-Man: No way home’, per la seva banda, va quedar en tercer lloc amb 9,5 milions de dòlars, que se sumen a una recaptació de gairebé 750 milions de dòlars, només als Estats Units. Així, l’aventura protagonitzada per Tom Holland i Zendaya és ja la quarta cinta més taquillera en la història dels EUA, cada vegada més a prop del tercer lloc d’‘Avatar’, que va recaptar 760 milions el 2009.

Finalment, ‘Scream’ i ‘Sing 2’ es van situar com a quarta i cinquena opció, amb 4,7 milions de dòlars i 4,2 milions, respectivament.