Avançament

Rosalía ensenya la portada del seu nou disc ‘Motomami’

La cantant hi surt portant només un casc de moto i també es veu el nom del seu disc amb un estil grafiter

Rosalía ensenya la portada del seu nou disc ‘Motomami’

INSTAGRAM ROSALIA

1
Es llegeix en minuts

Superar l’èxit de ‘El Mal Querer’, el segon disc de la cantant Rosalía, s’ha convertit en un dels reptes principals per a l’artista catalana. Així mateix, els anuncis del disc i la impaciència dels fans, que des de principis de novembre coneixien l’existència del tercer disc, han fet que les expectatives i el ‘hype’ de ‘Motomami’ creixessin dia rere dia.

La cantant ha sabut aprofitar aquest furor i curiositat de descobrir amb quins gèneres ha jugat i quins nous estils presentarà amb el nou disc per augmentar les expectatives i tenir un públic a l’espera de més notícies.

La portada

Aquest dilluns a la tarda, Rosalía ha avisat que ensenyaria la portada a les seves xarxes socials, i així ha sigut. La cantant hi surt portant només un casc de moto i també es veu el nom del disc, ‘Motomami’, amb un estil grafiter. D’aquesta manera, Rosalía ens va donant a poc a poc petites pistes de com serà l’àlbum i quin tipus de gènere ens podem esperar.

Notícies relacionades

També, la cantant ha avançat que aquest divendres sortirà a la llum una nova cançó.

Altres ‘anuncis’

L’artista ha publicat alguns avançaments de les diferents cançons de l’àlbum que encara no ha vist la llum a les seves xarxes socials. Per exemple, a TikTok l’artista ha publicat diversos vídeos amb les cançons ‘Bulerías’, ‘Hentaï’ o ‘Saoko’.

@rosalia♬ SAOKOOoooo La Rosalía MOTOMAMIIIIII – La Rosalia

@rosalia♬ H E N T A Ï La Rosalía XXXXXMoTOMAMiįįīïìį – La Rosalia

Temes:

Discos Rosalía