Per a una comèdia

Amazon ja planifica el Nadal del 2022: fitxa Chris Evans i Dwayne Johnson

Serà un llargmetratge sobre una aventura de quatre rodamons que imagina un univers completament nou per explorar el gènere

Amazon ja planifica el Nadal del 2022: fitxa Chris Evans i Dwayne Johnson
1
Es llegeix en minuts

Chris Evans i Dwayne Johnson celebraran junts les festes nadalenques a ‘Red One’, la nova producció nadalenca d’Amazon Studios. Una pel·lícula que dirigirà Jake Kasdan (’Jumanji: Benvinguts a la jungla’ i ‘Jumanji: Següent nivell’) i que escriurà Chris Morgan (‘Fast & Furious: Hobbs and Shaw, Fast & Furious 8’). El rodatge té previst començar aquest 2022.

Notícies relacionades

Segons informa ‘Variety’, aquesta comèdia d’acció estarà basada en una idea original d’Hiram García, president de producció de Seven Bucks Productions, que serà productora de la cinta. «Una aventura de quatre rodamons que imagina un univers completament nou per explorar dins del gènere nadalenc», avança la productora en el mitjà nord-americà.

The Rock serà també un dels productors de la cinta, la qual s’uneix a la llarga llista de projectes que té Evans per al 2022. L’actor protagonitza el més nou dels germans Russo, ‘The Gray Man’, que s’estrenarà a Netflix; serà la veu de Buzz Lightyear a ‘Lightyear’, en el que se suposa que serà la tornada de Pixar als cines; es convertirà en Gene Kelly en un biopic per a cines i protagonitzarà ‘Ghosted’ per a Apple TV+.