Nou ‘gameplay’

Lego Star Wars: The Skywalker Saga: data de llançament

  • En total hi haurà més de 300 personatges i cada un tindrà una habilitat que es podrà anar millorant

Lego Star Wars: The Skywalker Saga: data de llançament

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El joc Lego Star Wars: The Skywalker Saga ja té data de llançament després de ser anunciat a l’E3 del 2019 i que es retardés de forma indefinida. El dia escollit és el 5 d’abril del 2022 i estarà disponible per a PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch i també per a PC.

Lego ha publicat un ‘gameplay’ de sis minuts on detallen com es jugarà. Aquest, segons la companyia, és el joc de Lego Star Wars «més extens i impactant fins ara».

Una de les característiques d’aquest joc és que els jugadors podran escollir per on volen començar l’aventura. És a dir, podran iniciar la campanya en qualsevol de les nou pel·lícules de la saga: ‘Una nova esperança’, ‘L’imperi contraataca’, ‘El retorn del jedi’, ‘L’amenaça fantasma’, ‘L’atac dels clons’, ‘La venjança dels Sith’, ‘El despertar de la força’, ‘Els últims jedi’ i ‘L’ascens de Skywalker’.

Més de 300 personatges

Notícies relacionades

En el joc hi haurà més de 300 personatges i cada un té la seva habilitat particular, que es podrà anar millorant al llarg del joc. Aquests personatges estaran dividits en diferents classes: jedi, heroi, costat fosc, malvat, ferroveller, pocavergonya, caçarecompenses, droide astromecànic i droide de protocol. Una altra característica és la nova mecànica de contraatacs.

Les reserves del joc permetran aconseguir el personatge Obi-Wan Kenobi clàssic i també els personatges que vagin sortint a partir del 5 d’abril. La versió física del joc Deluxe portarà una minifigura de Lego de Luke Skywalker.