A HBO Max

‘Harry Potter: Regreso a Hogwarts’, primer tràiler de la reunió per celebrar el 20è aniversari de la saga

La pel·lícula serà un especial de retrobament compost per entrevistes en profunditat

‘Harry Potter: Regreso a Hogwarts’, primer tràiler de la reunió per celebrar el 20è aniversari de la saga
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’1 de gener els fans de Harry Potter  podran disfrutar a HBO Max de ‘Harry Potter 20º Aniversario: Regreso a Hogwarts’, un especial en què es reuniran Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint i el cineasta Chris Columbus per celebrar aquest esdeveniment. I la plataforma ja ha publicat un vídeo amb un petit tràiler.

Amb motiu de celebració de l’aniversari de l’estrena de la primera pel·lícula de la saga, ‘Harry Potter i la pedra filosofal’, es farà un especial de retrobament de ‘Harry Potter’ compost per entrevistes en profunditat amb part de l’elenc, que convidarà els espectadors a tornar a aquest món de Hogwarts.

Moltes tornades

A més del trio principal i Columbus (que va dirigir les dues primeres pel·lícules de Potter), també participaran en aquest especial Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch i Ian Hart, entre d’altres.

Notícies relacionades

Segons declaracions del president de Warner Bros, Tom Ascheim, recollides per The Wrap, es tracta d’un especial en què els seguidors de la saga podran ser «testimonis» de l’evolució d’aquest univers.

L’avenç llançat per HBO Max també deixa clar que hi haurà molts més participants, i queda el dubte de si aniran anunciant-se segons s’acosti l’1 de gener o si preferiran esperar que el públic els descobreixi una vegada s’hagi estrenat ja ‘Harry Potter: Regreso a Hogwarts’.

Temes:

Harry Potter HBO