Aquestes són les veus dels personatges d’’Encanto’, la nova pel·lícula de Disney

La pel·lícula de Disney, inspirada en la cultura colombiana, compta amb veus llatines reconegudes com el cantant Maluma

Aquestes són les veus dels personatges d’’Encanto’, la nova pel·lícula de Disney
3
Es llegeix en minuts

«Encanto» explica la història dels Madrigal, una família posseïdora d’un do, que viu a les muntanyes de Colòmbia, i que al llarg de la trama vetllarà per preservar-lo. Per a això, la Mirabel, personatge protagonista, haurà de lluitar contra la destinació que va augurar el seu oncle Bruno: un futur incert en què la màgia de l’enclavament en què resideixen podria perdre’s per sempre.

La producció és plena de referències a la cultura colombiana, com les papallones grogues que evoquen les novel·les de Gabriel García Márquez; vestimentes tradicionals com les espardenyes, els barrets vueltiaos i les ruanas –ponxo típic-; i animals propis de la fauna local com el chigüiro, el rosegador més gran del món, o el jaguar.

Aquestes són els principals personatges que donen veu als protagonistes de la nova pel·lícula de Disney

OLGA LUCÍA VIVES ÉS LA VEU DE LA «MIRABEL»

OLGA LUCÍA VIVES ÉS LA VEU DE LA «MIRABEL»La Mirabel és l’única membre de la família que no té un do màgic. Tot i que ella no l’accepta, se sent una mica sola, però quan la família corre perill, ella és l’única Madrigal que té el poder de salvar la seva llar. Olga Lucía Vives, cantant de 23 anys, cosina del reconegut intèrpret Carlos Vives, forma part del grup pop femení ‘Ventino’. La jove dona vida a la Mirabel.MARIA CECILIA BOTER ÉS LA VEU DE L’«ÀVIA ÀNIMA»

Olga Lucía Vives, cantant de 23 anys, cosina del reconegut intèrpret Carlos Vives, forma part del grup pop femení ‘Ventino’. La jove dona vida a la Mirabel.MARIA CECILIA BOTER ÉS LA VEU DE L’«ÀVIA ÀNIMA»L’Àvia Ànima és la matriarca de la família Madrigal. La veterana actriu María Cecilia Botero, coneguda, entre altres papers, per la telenovel·la Nuevo rico, nuevo pobre, interpreta l’Alma Madriga. A la versió en espanyol de la pel·lícula, l’actriu, presentadora i cantant Yaneth Waldman interpreta l’àvia quan el personatge canta

ANGIE CEPEDA ÉS LA VEU DE LA «JULIETA»

ANGIE CEPEDA ÉS LA VEU DE LA «JULIETA»La Julieta és un dels trigèmins de l’Àvia Ànima i, juntament amb el seu marit Agustín, va tenir tres filles: L’Isabela, la Luisa i la Mirabel. Càlida i compassiva, té el do de guarir a través del menjar, i prepara menjar per a qui la necessiti. L’actriu Angie Cepeda, coneguda per telenovel·les com Pobre diabla, dona veu al personatge de la Julieta tant a la versió en espanyol com en anglès

CAROLINA GAITÁN ÉS LA VEU DE la «PEPA» I MAURO CASTILLO ÉS LA VEU DEL «FÉLIX»

Notícies relacionades

CAROLINA GAITÁN ÉS LA VEU DE la «PEPA» I MAURO CASTILLO ÉS LA VEU DEL «FÉLIX»La Pepa és una altra de les filles de l’Àvia Ànima i té el do de poder controlar el clima amb les seves emocions. L’actriu Carolina Gaitán, coneguda per les seves participacions en sèries com Narcosdona vida a la Pepa a través de la veu. El cantant, compositor i actor Mauro Castillo és qui dona vida a Félix amb la veu.

ALEJANDRO RIAÑO ÉS LA VEU DEL «BRUNO»

ALEJANDRO RIAÑO ÉS LA VEU DEL «BRUNO»Bruno, el tercer dels trigèmins Madrigal, ha estat allunyat de la família durant anys a conseqüència d’un do que li va portar alguns problemes. Alejandro Riaño, un dels còmics colombians amb més èxit, fa el doblatge del personatge a la versió en espanyol de la película.MALUMA ÉS LA VEU DEL «MARIANO»

Bruno, el tercer dels trigèmins Madrigal, ha estat allunyat de la família durant anys a conseqüència d’un do que li va portar alguns problemes Alejandro Riañofa el doblatge del personatge a la versió en espanyol de la película.MALUMA ÉS LA VEU DEL «MARIANO»Mariano és el futur promès de l’Isabela, la germana gran de la Mirabel. El cantant Maluma dona veu al galant de la pel·lícula: «Soc de Colòmbia i la història és sobre una família colombiana. Significa molt per a mi perquè m’apassiona compartir els valors culturals i històries sobre el meu país a nivell mundial», ha afirmat el cantant

Temes:

Disney