14 anys a l’empresa

Susan Arnold serà la primera presidenta en la història de Disney

Susan Arnold serà la primera presidenta en la història de Disney

EFE/Heidi Gutman

1
Es llegeix en minuts

El consell d’administració de The Walt Disney Company ha escollit Susan E. Arnold com a nova presidenta del consell de la multinacional a partir del 31 de desembre, quan succeirà l’històric Robert A. Iger, convertint-se així en la primera dona que presidirà l’empresa des de la seva fundació el 1923.

Arnold ha format part del consell de Disney durant 14 anys, incloent-hi el seu rol com a principal directiu independent des del 2018. Així mateix, ha sigut executiva de la firma d’inversió The Carlyle Group entre el 2013 i el 2021, i anteriorment va ser presidenta d’unitats de negocis globals de Procter & Gamble entre el 2007 i el 2009.

Col·laboració

«A l’assumir aquest nou càrrec com a presidenta de la junta, espero continuar servint els interessos a llarg termini dels accionistes de Disney i treballant en estreta col·laboració amb el conseller delegat, Bob Chapek», va declarar Arnold.

Notícies relacionades

Del seu costat, Bob Iger, que va dirigir la multinacional entre el 2005 i el 2020 com a conseller delegat i des de l’any passat com president executiu, abandonarà Disney al finalitzar l’any.

«En nom de la junta, m’agradaria expressar el meu més profund agraïment a Bob Iger pel seu extraordinari lideratge durant l’última dècada i mitjana», va dir Arnold, remarcant que Iger va portar Disney «a altures sorprenents, tant creativament com financerament, amb la seva clara visió estratègica».

Temes:

Empreses Disney