Grammy Llatins 2021: quan i on es pot veure la gala dels premis

L’entrega anual de l’Acadèmia Llatina de la Gravació torna de forma presencial

Grammy Llatins 2021: quan i on es pot veure la gala dels premis
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Grammy Llatins tornen aquest dijous 18 de novembre. La gala se celebrarà al Michelob Ultra Arena de Las Vegas a les 20.00 hores. Per això a Espanya s’emetrà durant tota la matinada de divendres. Movistar+ retransmetrà a partir de la 1.00 h l’arribada dels artistes a l’alfombra vermella, l’entrega de premis i les actuacions.

Notícies relacionades

Després d’una edició en línia per la crisi sanitària, la 22a edició de l’entrega de premis de l’Acadèmia Llatina de la Gravació torna a acollir els artistes, presentadors i públic junts en un recinte. Per assistir a l’esdeveniment, l’organització exigirà la pauta de vacunació completa o una prova negativa, PCR o test d’antígens, realitzada 72 hores abans. A més, l’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment.

Els presentadors d’aquesta entrega seran l’actriu i productora porto-riquenya Roselyn Sánchez; l’actriu, cantant i model texana Ana Brenda Contreras, i el cantant, compositor i actor mexicà Carlos Rivera. Sánchez ja ha presentat la gala quatre vegades i aquesta edició serà la segona consecutiva de Contreras i la segona després de quatre anys de Rivera.