Cine

Antonio Banderas i Tom Holland, al tràiler d’‘Uncharted’

  • L’adaptació de la famosa saga de videojocs a la gran pantalla també comptarà amb Mark Wahlberg

1
Es llegeix en minuts
EFE

‘Uncharted’, l’adaptació al cine del popular videojoc, va estrenar aquest dijous el seu primer tràiler, en què apareixen l’espanyol Antonio Banderas, el britànic Tom Holland i el nord-americà Mark Wahlberg com a protagonistes. La ciutat de Barcelona i la Costa Brava de Catalunya són alguns dels escenaris d’aquest film, que s’estrenarà el 18 de febrer del 2022 i que ha costat a Sony Pictures més de 120 milions de dòlars.

El pla per portar a la gran pantalla les aventures d’‘Uncharted’, una franquícia de PlayStation, ha estat donant voltes a Hollywood durant l’última dècada sense poder concretar-se fins ara. Directors com David O. Russell (‘Silver Linings Playbook’, 2012) o Travis Knight (‘Bumblebee’, 2018), entre molts d’altres, van estar vinculats a aquest projecte fins que Ruben Fleischer va agafar-ne les regnes.

Notícies relacionades

El seu guió, escrit per Art Marcum i Matt Holloway, narra els orígens dels caçarecompenses Nathan Drake i Victor Sullivan (protagonistes del joc), i serveix com a preqüela dels videojocs. La franquícia d’‘Uncharted’ es va llançar al mercat el 2007 i aviat es va convertir en una de les marques més rendibles de PlayStation (propietat de Sony) al vendre més de 2,5 milions de còpies en menys de dos anys. Aquest primer títol va tenir continuació amb quatre llançaments més, que van rebre l’aclamació de la indústria del videojoc i van arribar a ser qualificats d’«obra mestra» per part de la premsa especialitzada.

Els últims anys franquícies com ‘Assassin’s Creed’ (2016), de Michael Fassbender, o ‘Prince of Persia’, de Jake Gyllenhaal, han impulsat un interès renovat per portar els videojocs a la gran pantalla.