No pot participar en assajos

Celine Dion cancel·la els seus concerts a Las Vegas al patir espasmes musculars

Dion confessa que esperava trigèmins_MEDIA_1

Dion confessa que esperava trigèmins_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts
EFE

La cantant canadenca Celine Dion ha anunciat que cancel·larà els seus pròxims concerts en el Resorts World Theatre de Las Vegas, a causa que pateix «espasmes musculars» que li impedeixen desenvolupar la seva feina.

Segons s’explica a la pàgina oficial d’internet de la diva del pop, la cantant «ha estat experimentant espasmes musculars greus i persistents que li impedeixen treballar. El seu equip mèdic continua avaluant-la i tractant-la. No obstant, els símptomes que està experimentant li impedeixen participar en els assajos en curs per al nou espectacle».

Aquesta situació ha obligat la intèrpret de ‘My heart will go on’, el tema central de la pel·lícula ‘Titanic’, a cancel·lar els concerts previstos del 5 al 20 de novembre d’aquest any i del 19 de gener al 5 de febrer del 2022.

Decepció de la cantant

«Estic desconsolada», assegura Celine Dion a la seva web. «El meu equip i jo hem estat treballant en el nostre nou programa durant els últims vuit mesos, i no poder obrir aquest novembre m’entristeix més enllà de les paraules».

«Els meus socis a Resorts World Las Vegas i AEG han estat treballant dia i nit per preparar aquest nou espectacle d’avantguarda i és absolutament bonic. Em sento tan malament per haver-los decebut, i lamento especialment decebre tots els fans que han estat fent plans per venir a Las Vegas. Ara, he de concentrar-me a millorar... vull superar això tan aviat com pugui», explica.

Notícies relacionades

La guanyadora de dos Oscars i diversos premis Grammy anuncia, no obstant, que el ‘Courage World Tour’, aquest nou espectacle que prepara a Las Vegas, encara està programat per reprendre’s a partir del 9 de març del 2022.

Per la seva part, Scott Sibella, president de Resorts World de Las Vegas, on havia d’actuar la cantant, va explicar en un comunicat: «Si hi ha una cosa que aquests temps difícils ens han ensenyat és que res és més important que el seu benestar. Desitgem [a Celine] una ràpida recuperació i esperem donar-li la benvinguda a la seva nova llar quan se senti preparada i capaç d’actuar de nou».