Ofertes culturals

¿Quins espectacles es poden veure per 10 euros a Barcelona per recuperar el 100% d’aforament?

El Palau de la Música Catalana, l’Auditori, el Liceu, el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure i el TNC recolzen la iniciativa

¿Quins espectacles es poden veure per 10 euros a Barcelona per recuperar el 100% d’aforament?

Sílvia Poch

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb la cinquena onada de Covid superada i l’epidèmia estabilitzada en nivells moderats, Catalunya s’ha acostat aquest divendres més a la normalitat després de l’eliminació de restriccions d’aforaments, cosa que ha animat alguns equipaments culturals a oferir entrades a preus més econòmics.

El gruix de les restriccions per Covid han quedat enrere aquest divendres a Catalunya, on ja no hi ha aforaments màxims en cines, teatres, auditoris, cerimònies religioses, establiments comercials o universitats. La restauració pot operar també al 100%, tant en terrassa com en interior, i tampoc té limitat el nombre de comensals per taula.

Amb aquesta situació, els equipaments culturals han aprofitat per llançar promocions. El Palau de la Música Catalana, l’Auditori, el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) han impulsat una iniciativa conjunta posant a la venda entrades a 10 euros. S’hi ha sumat el Gran Teatre del Liceu, que oferirà entrades a 30 euros.

La mesura, que es va aplicar des d’aquest mateix divendres, continuarà vigent fins al pròxim 31 d’octubre.

Palau de la Música

Al Palau de la Música la tarifa s’aplica el dia 17 a ‘Meravellós Mahler-Concerts Familiars’, l’Orfeó Català, el Cor Tyrichae i el Cor Zóngora. També afecta el concert de Sergio Pires & Trio Orion (dia 18), el del pianista Igor Levit (21); la violinista Anna Urpina (25); ‘Andròmeda encadenada’, d’Agustí Charles, la Gran Gala de Flamenc, Barcelona Guitar Trio & Dance i l’Homenatge a Ludovico Einaudi.

L’Auditori

A l’Auditori, els espectacles que es podran veure amb aquesta tarifa reduïda són ‘La cançó de la terra’ (dies 15, 16 i 17 d’octubre); ‘Sibelius 5’ (22 i 23 d’octubre); ‘Suite de Lucia’ (22); ‘El amor brujo’ (24), i ’Brahms 3’ (30 i 31).

Mercat de les Flors

Al Mercat de les Flors, l’oferta afecta ‘Made of Space’ (16, 17, 21, 22 i 23 d’octubre) i ‘The black body, the blue mind and the fluorescent guts’ (entre el 28 i el 31 d’octubre).

Teatre Lliure

Al Teatre Lliure, ‘Aquell dia tèrbol que vaig sortir d’un cinema de l’Eixample i vaig decidir convertir-me en un om’ (Les verges suïcides, 20 anys després), ‘Bonus Track, Trilogia del lament: La caiguda d’amlet (o la caiguda de l’ac)’ a partir de ‘Hamlet’, ‘Trilogia del lament: L’Empestat’, a partir de ‘La tempesta’ i ‘Trilogia del lament: La mala dicció’, a partir de ‘Macbeth’.

TNC

Notícies relacionades

Al TNC es beneficiaran d’aquest preu els espectadors de ‘La Víctor C’, ‘Nosaltres (A nosotros nos daba igual)’ i ‘Jo, dona’.

Liceu

Al Gran Teatre del Liceu les entrades a 30 euros són per a ‘War Requiem’, de Britten, l’‘Orpheus’ de Teleman i ‘La petita flauta màgica’, dins del cicle del Petit Liceu.