Concerts a 32 ciutats

La gira mundial de Red Hot Chili Peppers arribarà a Barcelona

  • Les entrades per a la banda de rock californiana, que inicia els seus concerts a Sevilla, sortiran a la venda el 15 d’octubre a les 10.00 hores

La gira mundial de Red Hot Chili Peppers arribarà a Barcelona

Ferran Sendra

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Red Hot Chili Peppers han anunciat aquest dijous que oferirà una nova gira mundial d’estadis que arrencarà el 4 de juny del 2022 a La Cartuja de Sevilla i passarà el 7 de juny per l’Estadi Olímpic de Barcelona.

La gira, produïda per Live Nation i que recorrerà 32 ciutats com Londres, París, Dublín, Los Angeles, Chicago o Nova York, marcarà la tornada al grup del seu llegendari guitarrista John Frusciante, que la va abandonar el 2007 per bolcar-se en la seva carrera en solitari.

La banda californiana interpretarà els èxits de la seva carrera i les cançons del seu pròxim àlbum i comptaran amb diferents artistes convidats, que a Espanya seran A$AP Rocky i Thundercat i en altres països Beck, The Strokes, King Princess i St Vincent, segons un comunicat de la promotora.

Les entrades sortiran a la venda el 15 d’octubre a les 10.00 hores a la web del grup i hi haurà prevenda per a fans des del dissabte 9 a Amèrica del Nord i des del dimecres 13 d’octubre a Europa.

De Barcelona als Països Baixos

Després de Sevilla, els Red Hot actuaran el 7 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona i d’allà viatjaran a Nimega (els Països Baixos), Budapest, Florència, Manchester, Londres, Dublín, Glasgow, Leuven (Bèlgica), Colònia (Alemanya), París i Hamburg (Alemanya).

Notícies relacionades

El 23 de juliol comencen l’etapa americana a Denver i seguiran a San Diego, Santa Clara (Califòrnia), Los Angeles, Seattle, Las Vegas, Toronto, Miami, Atlanta, Nashville, Detroit, E. Rutherford, Chicago, Charlotte, Filadèlfia, Washington, Boston, Orlando i per finalitzar, el 18 de setembre, Arlington (Texas).

El grup liderat per Anthony Kiedis ha donat la notícia de la seva gira amb un vídeo en el qual tots apareixen disfressats imitant els presentadors d’un informatiu per enumerar una per una les ciutats per les quals passaran al llarg del 2022.