Premis de Hollywood

‘El buen patrón’, de Fernando León de Aranoa, pel·lícula espanyola candidata als Oscars 2022

La sàtira que protagonitza Javier Bardem s’imposa en l’elecció final de l’Acadèmia de Cine a ‘Madres paralelas’, de Pedro Almodóvar, i ‘Mediterráneo’, de Marcel Barrena

1
Es llegeix en minuts
Beatriz Martínez
Beatriz Martínez

Periodista

Ubicada/t a Madrid

ver +

‘El buen patrón’, de Fernando León de Aranoa, ha sigut escollida per l’Acadèmia de Cine per representar Espanya en la categoria de l’Oscar a la millor pel·lícula internacional en l’edició 94a dels premis de Hollywood, que se celebrarà a Los Angeles el 27 de març del 2022. L’últim treball de León de Aranoa es va imposar a les altres dues precandidates, ‘Mediterráneo’, de Marcel Barrena, i ‘Madres paralelas’, de Pedro Almodóvar.

Javier Bardem, és l’absolut protagonista de ‘El buen patrón’, en què es torna a trobar amb Fernando León de Aranoa després d’haver treballat junts fa gairebé vint anys a ‘Los lunes al sol’. El director és conscient de la capacitat titànica de l’intèrpret i li regala una pel·lícula en què la seva presència ho és tot a través d’una sàtira sobre les relacions de poder en l’entorn laboral que aborda molts temes d’actualitat, des del racisme fins a la toxicitat masculina.