Aquest octubre

Bollywood rodarà a Mallorca una superproducció

Palma Pictures ha obert un càsting per a ballarins que faran d’extres a la pel·lícula

Bollywood rodarà a Mallorca una superproducció

EFE

1
Es llegeix en minuts

Bollywood aterrarà a l’octubre a Mallorca i ho farà per rodar una producció de dimensions importants. Poques dades més han transcendit sobre la pel·lícula que rodarà pròximament una gran productora de la poderosa indústria del cine a l’Índia.

Tal com ha pogut saber aquest diari, la preproducció està en marxa i avui i demà s’ha obert un càsting per part de Palma Pictures per buscar ballarins «pro o semiprofessionals» que farien d’extres en el llargmetratge. «¿Vols viure l’experiència de sortir en una pel·lícula de Bollywood? Feina remunerada», es pot llegir a l’anunci.

Notícies relacionades

Per participar en aquest procés de selecció, els aspirants han d’enviar a castingpp@palmapictures.es fotos de cara i cos, número de telèfon i ‘links’ de material ‘online’, si és que es tenen. El càsting va dirigit a majors de 18 anys i a residents a l’illa.

Una altra sèrie alemanya

Una altra sèrie alemanyaA finals d’octubre es rodarà també a Mallorca una part d’una sèrie alemanya que també s’està filmant a les Canàries. No es tracta d’una gran producció. Per a aquesta ficció, Moovic Casting i Mar Casting busquen una actriu de 60-70 anys, amb ‘look’ espanyol, que parli anglès o alemany. També van darrere d’una altra dona que faci entre 153 i 163 centímetres amb cabells grisos. Les interessades poden enviar una foto de cara, de cos sencer, a més del nom, l’edat i el telèfon a casting@moovic.tv i hola@marcasting.es.