MTV Awards

Rosalía i Billy Eilish guanyen el premi al millor vídeo llatí en els MTV Video Music Awards

Es van imposar a estrelles com ara Maluma, J. Balvin, Dua Lipa i Bad Bunny

Rosalía i Billy Eilish guanyen el premi al millor vídeo llatí en els MTV Video Music Awards
1
Es llegeix en minuts

La col·laboració entre la cantant nord-americana Billie Eilish i l’espanyola Rosalía en el tema ‘Lo vas a olvidar’ ha sigut premiada avui com el millor vídeo llatí de l’any en els prestigiosos MTV Awards.

El tema es va imposar així a potents competidors com ara Maluma (‘Hawaii’), J.Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny i Tainy (‘Un día’), Black Eyed Peas amb Shakira (‘Girl like me’) i Karol G. (‘Bichota’).

El tema, inclòs a la banda sonora de la sèrie ‘Euphoria’ i que destaca pel seu ritme pausat, va sorprendre triomfant davant els altres candidats, que eren molt ballables.

El premi de la categoria llatina va ser anunciat després d’acabar la gala, que es va celebrar a Nova York aquest diumenge i en la qual va ser present Eilish però no Rosalía.

Lil Nas X guanya el premi al videoclip de l’any

Lil Nas X es va emportar aquest diumenge l’MTV Video Music Award (VMA) al millor videoclip de l’any, el més cobejat, pel seu tema ‘Montero (Call me by your name)’.

El raper, que realment es diu Montero Lamar Hill i té 22 anys, va recollir l’estatueta de l’astronauta al Barclays Center de Nova York, imposant-se a pesos pesants com Ed Sheeran (‘Bad Habits’) i The Weeknd (‘Save your tears’).

«No he donat això per descomptat, us estimo», va dir emocionat el cantant, que prèviament va protagonitzar una de les actuacions més espectaculars i que va recórrer l’alfombra vermella amb un vestit llarg.

L’artista va lluir una panxa d’embarassat sota el vestit, tal com ha promocionat estèticament el seu nou disc, ‘Montero’, com si fos el seu fill.

Notícies relacionades

Sobre l’escenari, va enlluernar amb una elaborada actuació d’‘Industry baby’ al costat de Jack Harlow, i després va anar traient-se capes de roba fins a quedar-se en uns bòxers de purpurina per interpretar ‘Montero’.

Lil Nas X també es va emportar un altre MTV VMA per la direcció d’aquest videoclip.