Cine

Antonio Banderas i Harrison Ford, junts a ‘Indiana Jones 5’

  • L’espanyol s’uneix a un repartiment amb noms com Phoebe Waller-Bridge i Mads Mikkelsen

Antonio Banderas i Harrison Ford, junts a ‘Indiana Jones 5’
1
Es llegeix en minuts
EFE

L’espanyol Antonio Banderas compartirà pantalla amb Harrison Ford en la cinquena entrega d’‘Indiana Jones’, l’estrena de la qual està prevista per al 29 de juliol de 2022. La revista especialitzada Deadline va confirmar aquest dijous el fitxatge de Banderas, que, a més de Ford, estarà acompanyat de Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson i Thomas Kretschmann. Malgrat que la pel·lícula ja s’està rodant al Regne Unit, els detalls de la trama –i, per tant, del personatge de Banderas– es mantenen sota secret.

‘Indiana Jones 5’ serà la primera cinta de la saga d’aventures produïda per The Walt Disney Company després de la compra de l’estudi Lucasfilm, també responsable de la franquícia Star Wars. El compositor John Williams tornarà a fer-se càrrec de la banda sonora de la nova pel·lícula, que aquesta vegada tindrà James Mangold en la direcció com a substitut de Steven Spielberg, que es mantindrà com a productor al costat de Kathleen Kennedy. L’any passat, Spielberg va renunciar a dirigir la nova pel·lícula d’‘Indiana Jones’ per primera vegada en els 39 anys d’història de la franquícia. Fonts pròximes al cineasta van indicar que la decisió l’havia pres ell mateix amb l’objectiu d’aportar un nou enfocament a la saga i atraure una generació més jove.

Notícies relacionades

Després de tres entregues estrenades en la dècada de 1980 (1981, 1984, 1989), ‘Indiana Jones va tornar el 2008 amb ‘Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall’, que es va convertir en el film més taquiller de la saga.

Per la seva part, Banderas compaginarà el rodatge mentre ultima els preparatius del musical que codirigeix, ‘A Chorus Line’, l’estrena del qual està prevista per al pròxim 8 d’octubre al Teatre Calderón de Madrid. L’actor va ser molt aplaudit per la seva manera de fer-se càrrec de la gala d’entrega dels Goya a principis d’any, amb una cerimònia solemne i majoritàriament virtual que va homenatjar els treballadors essencials. El 2020 va ser nominat a l’Oscar a millor actor protagonista per ‘Dolor y Gloria’.