‘El senyor dels anells’ salta a l’anime

‘El senyor dels anells’ salta a l’anime
1
Es llegeix en minuts

L’estudi cinematogràfic Warner Bros produirà un llargmetratge d’anime ambientat al món dels populars llibres de J. R. R. Tolkien de la trilogia El senyor dels anells, segons van anunciar aquest dijous.

El senyor dels anells: La Guerra dels Rohirrim explicarà la història d’una batalla llegendària que va donar forma a la Terra Mitjana als anys previs als esdeveniments de la pel·lícula del 2001 La comunitat de l’anell, dirigida per Peter Jackson, segons un comunicat de l’estudi. La nova pel·lícula explorarà la fortalesa de l’Abisme de Helm i comptarà amb el rei de Rohan, Helm Hammerhand.

El cineasta d’anime Kenji Kamiyama dirigirà la pel·lícula. No es va fixar data de llançament.

Notícies relacionades

Warner Bros va distribuir la trilogia de pel·lícules d’acció real que componen El Senyor dels anells a partir del 2001 i el trio de pel·lícules El hòbbit a partir del 2012. Les sis pel·lícules han recaptat gairebé 6 mil milions de dòlars a les taquilles de tot el món. Warner Bros és actualment propietat d’AT&T Inc, però està en procés de fusionar-se amb Discovery Inc.

Amazon.com Inc, per la seva banda, està treballant en una sèrie de televisió de la trilogia de Tolkien que s’ha filmat a Nova Zelanda.

Temes:

Cine