Sèries

Oprah i el príncep Enric presentaran una sèrie d’Apple+ sobre salut mental

  • Winfrey va fer una entrevista al net d’Isabel II que va ser polèmica per les declaracions abocades

Oprah i el príncep Enric presentaran una sèrie d’Apple+ sobre salut mental
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Oprah Winfrey i el príncep Enric seran els presentadors de ‘The Me You Can’t See’, una sèrie documental d’Apple TV+ que tractarà sobre la salut mental. La tecnològica estrenarà el 21 de maig aquesta producció en la qual també han participat Lady Gaga, Glenn Close, Zack Williams i la boxejadora Virginia Fuchs, entre altres convidats confirmats aquest dilluns per la companyia de la poma mossegada. «Ara, més que mai, hi ha una necessitat immediata de reemplaçar la vergonya que envolta tot allò relatiu a la salut mental per saviesa, compassió i honestedat», va assegurar Winfrey en un comunicat.

Segons Apple, els productors del format han comptat amb la supervisió de 14 especialistes i organitzacions de diferents parts del món per parlar de tractaments i teràpies. La sèrie comptarà també amb els testimonis de persones de diferents edats, gènere i condició sociocultural, va afegir la plataforma. «Naixem amb vides diferents, ens criem en entorns diferents i, com a resultat, estem exposats a experiències diferents. Però la nostra experiència compartida és que tots som humans», va dir per la seva banda el príncep Enric.

Notícies relacionades

Aquesta és la segona col·laboració entre Winfrey i el net de la reina Isabel II després de la mediàtica entrevista que ell i la seva dona, Meghan Markle, van concedir a la presentadora a principis de març. Els ducs de Sussex van ser els protagonistes d’una gran polèmica quan, en aquesta conversa, Markle va acusar la Casa Reial britànica de racisme, va assenyalar al Palau de Buckingham per perpetuar mentides sobre Enric i ella, i va admetre que va tenir pensaments suïcides per la pressió que va patir.

No és l’únic projecte audiovisual del matrimoni, que des que viu a Califòrnia ha intensificat més els seus llaços amb Hollywood. La parella produirà per a Netflix ‘Heart of Invictus’, una sèrie documental sobre membres de les Forces Armades que van tenir accidents o que pateixen malalties.