Conseqüències de la pandèmia

El Còmic Barcelona presencial es posposa al 2022

El saló de la historieta anuncia una nova edició virtual, que se celebrarà del 28 al 30 de maig

El Còmic Barcelona presencial es posposa al 2022
1
Es llegeix en minuts

Encara és aviat per a una edició presencial del Còmic Barcelona, el multitudinari saló que tradicionalment reuneix al recinte de la Fira a Montjuïc els aficionats de la historieta i tot el sector. El saló ha avançat aquest dilluns a les xarxes socials que posposa per al 2022 la seva edició presencial, com ja es van veure obligats els seus responsables a fer el mateix amb la del 2020, que s’havia de celebrar del 8 al 10 de maig de l’any passat. A causa de la pandèmia, la cita amb la historieta segueix així els passos d’altres esdeveniments, culturals o no, que congreguen un públic massiu.

Notícies relacionades

L’organització lamenta que aquest 2021 «presenta una incertesa similar a la del 2020» i considera que «les restriccions i el ritme actual de vacunació fan que aquesta primavera sigui massa aviat per organitzar en condicions un esdeveniment de l’envergadura de Còmic Barcelona. 

No obstant, Ficomic, organitzadors de Còmic Barcelona, sí que tornaran a recórrer a una edició exclusivament ‘online’, com ho va ser la del 2020 i també la del Manga Barcelona, del novembre passat, que va aconseguir reunir davant les pantalles 35.000 assistents virtuals diaris. Aquest format virtual, Comic on Demand, tindrà lloc del 28 al 30 de maig.