Música

Tot el paper venut a la gira nord-americana de Bad Bunny

  • Ja no hi ha entrades per veure el porto-riqueny a les 35 ciutats que acolliran la seva música

jgarcia47165428 l estrella del trap pop global bad bunny  que actuar  al s n190228121509

jgarcia47165428 l estrella del trap pop global bad bunny que actuar al s n190228121509 / Sonar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les entrades per a la gira ‘El último tour del mundo 2022’ que l’artista porto-riqueny Bad Bunny té previst portar a terme per 35 ciutats dels Estats Units l’any vinent ja es van esgotar, per la qual cosa es preveu la realització d’uns altres 10 concerts. «Una cosa ens queda molt clara, el món vol veure Bad Bunny presentar-se en viu. La demanda per la seva gira ha sobrepassat múltiples rècords, amb un dels períodes de venda més actius en la història de Ticketmaster», va assenyalar aquest dilluns en un comunicat Mark Yovich, president d’aquesta companyia especialitzada en la gestió de entrades.

Les entrades es van acabar durant el cap de setmana per a una gira que començarà el 9 de febrer del 2022 a la ciutat de Denver. L’alta venda va fer que s’anunciessin 10 noves funcions després del començament de la prevenda, dijous passat.

Notícies relacionades

En aquesta gira hi ha 3 funcions venudes completament a cada una de les ciutats de Chicago, Los Angeles, Miami i Nova York. Hi ha a més 2 funcions venudes per a Dallas, Houston, Orlando i San José.

Respecte al seu natal Puerto Rico encara no hi ha dates per a les actuacions a l’illa caribenya.