Xut musical

‘Symphony’ s’instal·la a CaixaForum

L’experiència immersiva dirigida per Gustavo Dudamel estrena seu permanent a Barcelona

brutos-unidades--pblico

brutos-unidades--pblico

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

L’èxit de ‘Symphony’, una experiència immersiva audiovisual que ofereix un viatge a través de les emocions i la música amb l’objectiu d’acostar la clàssica a tots els públics, tindrà un espai permanent a partir d’aquest dissabte a CaixaForum. L’espectador podrà viure i entendre la música clàssica sentint-se com un músic més dins d’una orquestra en un antic magatzem de l’edifici modernista de CaixaForum reconvertit en un espai òptim per disfrutar al màxim de totes les sensacions d’aquesta aventura musical amb increïbles imatges i so en alta definició.

A través d’aquesta experiència única i de la mà de Gustavo Dudamel, que acudirà aquest dijous a aquest nou espai de CaixaForum, es podrà disfrutar d’algunes obres de Beethoven, Mahler i Bernstein interpretades pels més de 100 músics integrants de la prestigiosa Mahler Chamber Orchestra.

Notícies relacionades

Al principi de temporada ‘Symphony’ es va presentar a CosmoCaixa amb un format que permetia viure aquesta experiència en diferents llocs, dissenyada per viatjar i recalar a diverses ciutats d’Espanya i Portugal durant 10 anys.

A Barcelona, on les entrades de tot un mes es van esgotar en un sol dia, molts es van quedar sense poder disfrutar d’aquesta experiència. Ara podran descobrir la música clàssica d’una manera impactant. Per a això n’hi ha prou amb acudir a la web de CaixaForum per sol·licitar entrades. Hi ha una quinzena de places disponibles per sessió. La Covid-19 ha obligat a reduir a la meitat les 36 places disponibles.