Plataforma

Netflix: ¿adeu a compartir comptes?

  • La plataforma està portant a terme una prova amb què mostra la seva intenció d’acabar amb l’ús dels no convivents

Netflix: ¿adeu a compartir comptes?
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Netflix està portant a terme una prova per limitar l’ús dels comptes compartits a la plataforma. Les alarmes van saltar fa uns dies quan alguns dels usuaris del gegant de l’‘streaming’ es van trobar un missatge al seu dispositiu que deia: «Si no vius amb el propietari d’aquest compte, necessites el teu propi compte per continuar mirant». Aquest moviment indica la intenció de la companyia de canviar la política d’ús de comptes compartits i acabar amb l’ús per part dels no convivents. Fins ara, es podien tenir fins a cinc perfils diferents i fins a quatre dispositius alhora amb la subscripció ‘premium’.

Notícies relacionades

‘The Hollywood Reporter’ cita una font familiaritzada amb les proves que explica que la implantació varia d’un país a un altre i indica que la voluntat és ajudar a protegir els subscriptors de problemes de seguretat que poden sorgir per l’ús no autoritzat del seu compte.

En qualsevol cas, en el dia d’avui la plataforma dona l’opció de verificar la identitat a través d’un correu electrònic o d’un missatge de text al propietari del compte que haurà d’introduir a la plataforma. Al seu torn, també dona l’opció de verificar més endavant. En aquest cas, l’usuari pot continuar veient la plataforma fins a nou avís. A més, Netflix també dona una tercera opció: crear un compte nou amb 30 dies de prova sense cost.