35a edició del festival

¿Quan són els Premis Goya 2021? Data i hora de la gala

  • Els guardons més prestigiosos del cine espanyol se celebraran dissabte que ve, dia 6

¿Quan són els Premis Goya 2021? Data i hora de la gala
1
Es llegeix en minuts

La 35a edició dels Premis Goya arribarà aquest dissabte 6 de març a les 22 hores en una gala molt inusual que conduiran Antonio Banderas i María Casado. La parella d’actor i periodista agafaran el relleu d’Andreu Buenafuente i Sílvia Abril després de dos anys consecutius com a presentadors.

Unes hores abans, a les 19.20 hores, es podrà disfrutar de l’alfombra vermella de l’esdeveniment.

Els Goya tornaran a oferir-se en obert en TVE, cadena que comptarà amb una programació especial amb motiu del festival del cine, que consistirà en una marató de pel·lícules guardonades els pròxims dies 3, 4 i 5. A més, durant aquesta graella televisiva especialitzada també s’estrenaran en exclusiva en televisió el curt ‘Buñuel en el laberinto de las tortugas’ i el llargmetratge ‘Me llamo Gennet’.

Una gala sense públic ni nominats

Notícies relacionades

Després d’un any catastròfic per a la indústria del cine espanyol, el gran festival finalment es portarà a terme aquest cap de setmana al Teatre Soho de Málaga. Malgrat que la capital de la comarca de la Costa del Sol torna a repetir com a localització d’aquest esdeveniment, la gala que s’espera no podria ser més diferent.

Aquesta edició dels Goya, a causa de la situació sanitària, no comptarà amb públic i els nominats seguiran la celebració de forma telemàtica des de casa seva. D’aquesta forma, es redueix l’aforament dels centenars de personalitats del cine nacional que es congregaven usualment per a aquesta gala. El Goya Honorífic, aquest any dedicat aÁngela Molina en reconeixement a la seva trajectòria com a actriu, serà l’únic que s’entregarà de forma presencial al teatre.