PARELLA TOTAL DE PRESENTADORS

L'orgasme de Silvia Abril amb Buenafuente per als Goya

L'actriu i el presentador de 'Late Motiv' recreen l'escena de 'Quan en Harry va trobar la Sally' a l'anunci de la gala dels premis del cine espanyol

20191223 466963 spotgoyae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Silvia Abril (48 anys) i Andreu Buenafuente (54) són els protagonistes de l’espot oficial de la 34a edició dels premis Goya, que s’emetrà des d’aquest dilluns 23 de desembre i fins al 18 de gener a Televisió Espanyola (TVE). A aquesta peça promocional la seguirà una segona, en què els humoristes «reivindicaran el plaer» que els suposa repetir com a presentadorsi que s’emetrà en televisió del 19 al 25 de gener.

Així, en una escena que parodia la pel·lícula ‘Quan en Harry va trobar la Sally’la parella parla sobre els guardons. Ell, posat al paper de Billy Crystal, li pregunta a ella, interpretantMeg Ryan, si li fa il·lusió repetir, i ella contesta que té la il·lusió «continguda». Enmig de la conversa, Abril treu aquesta «il·lusió» en forma d’orgasme fingit. L’escena acaba quan ella torna al seu menjar i una dona que l’observa li diu al cambrer que prendrà «el mateix que ella».

Notícies relacionades

Un any més, les sales de cine se sumaran a la gran festa de la cinematografia espanyola promocionant, des del 27 de desembre al 23 de gener, la cerimònia. Un total de 2.000 pantalles cinematogràfiques emetran l’espot, amb la col·laboració de FECE (Federació de Cines d’Espanya). Renfe també partcipará en aquesta campanya, a partir del 15 de gener a les línies de l’AVE de Màlaga, Sevilla i Barcelona.

L’entrega dels premis de l’Acadèmia de Cine se celebrarà el pròxim 25 de gener al Palau d’Esports José María Martín Carpena de Málaga.