Dimiteix Magda Puyo, directora de l’Institut del Teatre, per l’escàndol d’abusos

«Assumeixo plenament la meva responsabilitat de no haver sabut trobar les eines eficaces per alliberar l’Institut de comportaments abusius i autoritaris», afirma

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

La directora general de l’Institut del Teatre, Magda Puyo, ha dimitit per l’escàndol dels casos d’assetjament i abusos denunciats al si de la institució.

Aquesta és la carta de renúncia de Puyo: «En els últims cinc anys he dedicat tota la meva vida i energia a l’Institut del Teatre. Hem posat en marxa, amb l’equip directiu i amb la col·laboració de gran part dels docents, nombrosos projectes amb la intenció de construir un futur esperançador per a tota la comunitat de l’Institut. He disfrutat durant molt de temps del reconeixement d’alumnat, professorat i treballadors i treballadores de l’Institut, i és aquest reconeixement el que m’ha encoratjat sempre a seguir endavant.

Notícies relacionades

Però no tot ho hem sabut fer bé. Assumeixo plenament la meva responsabilitat al no haver sabut trobar, malgrat haver-ho intentat, les eines eficaces per alliberar l’Institut de comportaments abusius i autoritaris. Condemno amb tota contundència aquests comportaments, em solidaritzo amb les víctimes i demano disculpes a tots aquells i aquelles alumnes que s’hagin sentit oblidades per nosaltres.

Per aquesta raó, per responsabilitat i per dignitat, presento la meva dimissió com a Directora General de l’Institut del Teatre».