Plataforma catalana

Filmin produeix la seva primera sèrie, l’adaptació de ‘Doctor Portuondo’

  • Carlo Padial dirigirà la ficció televisiva del seu singular llibre de memòries

zentauroepp40875203 barcelona 09 11 2017 entrevista a carlo padial   director de171109162311

zentauroepp40875203 barcelona 09 11 2017 entrevista a carlo padial director de171109162311 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

Filmin produirà la seva primera sèrie, l’adaptació del llibre ’Doctor Portuondo’, escrit per Carlo Padial, que també dirigirà la ficció televisiva. D’aquesta manera, la plataforma catalana es llança a la producció pròpia seguint els passos de les grans companyies d‘streaming’. «L’inici de la producció de la nostra primera sèrie reafirma la voluntat de Filmin per evolucionar constantment oferint a l’audiència una oferta diferenciada i completa. El primer dia de rodatge de ‘Doctor Portuondo’ marca una nova fita a Filmin assolint la majoria d’edat com a plataforma», apunta Juan Carlos Tous, fundador i CEO de la plataforma llançada el 2010.

Notícies relacionades

’Doctor Portuondo’, singular llibre de memòries editat per Blackie Books, és una regressió autobiogràfica a la teràpia que el protagonista segueix amb el seu psicoanalista. El rodatge de la primera sèrie de Filmin s’ha hagut d’ajornar per la pandèmia, però finalment començarà el pròxim 8 de març a Barcelona. És una producció de Filmin amb La Chica de la Curva i es publicarà sota el segell Filmin Original, que agruparà totes les produccions originals de la plataforma a partir d’ara.

La sèrie està previst que arribi a la plataforma el pròxim octubre. L’adaptació estarà protagonitzada pels actors Nacho Sánchez, al paper de pacient, i Jorge Perrugoría, que interpretarà el psiconalista. Padial ha adaptat el guió de la novel·la al costat de la seva parella artística Carlos de Diego, amb qui ha treballat en la majoria dels seus projectes audiovisuals (’Vosotros sois mi película’, ‘Algo muy gordo’, ‘Mi loco erasmus’...). Segons l’opinió del seu director, aquesta sèrie és «una oportunitat única» de «passar pel divan» d’un terapeuta, «tot i que com espectadors, mitjançant una ficció que ens ajudi a entendre’ns a nosaltres i a les persones que coneixem, sempre des de l’humor».