Cultura i Covid-19

Yelmo i Ocine s’uneixen als tancaments temporals a Espanya

  • El grup Yelmo abaixa la persiana durant 15 dies a totes les seves sales a excepció de les de Madrid i Las Palmas de Gran Canària, i Ocine només manté les seves oberts a Barcelona, Granollers, Tarragona i Castelló

Yelmo i Ocine s’uneixen als tancaments temporals a Espanya
1
Es llegeix en minuts

El grup Yelmo, líder de l’exhibició a Espanya –junt amb Cinesa– amb més de 500 pantalles repartides en 50 complexos, ha anunciat avui la seva decisió de tancar temporalment tots els seus cines, amb l’excepció de Madrid i Las Palmas de Gran Canària, almenys durant 15 dies a causa de la pandèmia. També Ocine, una empresa familiar amb 21 cines repartits per tot el país, ha confirmat avui a Efe que, davant les últimes mesures establertes per l’avenç de la Covid-19, tanquen temporalment, a partir de demà, els de Mendibil (Irun) i Tudela, fins a nou avís. Deu més ja havien tancat prèviament.

Notícies relacionades

En aquest moment Ocine manté oberts només els tres de la província de Madrid (Callao, Pinto i Alcorcón), dos a Barcelona (Badalona, Granollers), un a Tarragona (Gavarres) i un a Castelló, tot i que aquest últim previsiblement tancarà a partir de divendres.

Aquests tancaments s’uneixen als ja decretats per altres empreses després de Nadal. 11 són de Cinesa, una companyia amb 39 cines en total i prop de 500 pantalles, els va tancar tots temporalment exceptuant els 13 de Madrid, cinc de Barcelona, els Luxe Bonaire de València i La Cañada de Màlaga, que es mantenen oberts de dimecres a diumenge.