Ajornament

La grip d’Antonio Banderas retarda la presentació de la gala dels Goya

L’Acadèmia de Cine ha ajornat al pròxim dimarts 2 de febrer la roda de premsa amb Antonio Banderas, María Casado i Mariano Barroso prevista per a aquest dimarts 26

La grip d’Antonio Banderas retarda la presentació de la gala dels Goya
1
Es llegeix en minuts

L’Acadèmia de Cine ha ajornat al dimarts 2 de febrer la roda de premsa amb Antonio Banderas, María Casado i Mariano Barroso prevista per a aquest dimarts, 26 de gener, a causa d’una grip de l’actor malagueny. Banderas i la periodista catalana, dirigiran, escriuran i presentaran la gala que se celebrarà el 6 de març al Teatre del Soho CaixaBank de Màlaga, i atendran d’aquí una setmana els mitjans a la seu de la institució acompanyats pel president de l’Acadèmia, Mariano Barroso.

La 35a edició dels premis Goya se celebrarà el 6 de març a Màlaga i comptarà amb l’actor Antonio Banderas i la periodista María Casado com a mestres de cerimònia. A més, València serà també seu per a l’entrega d’almenys dos dels premis.

Es tracta de la segona vegada que Màlaga acull aquests premis i ho fa de forma consecutiva, després de l’última cerimònia, que va tenir lloc a la ciutat andalusa. Prèviament, el 2019, la gala es va traslladar a Sevilla i abans, el 2000, Barcelona va acollir aquests premis.

Guardons sense festa

Precisament, la setmana passada el president de l’Acadèmia de Cine, Mariano Barroso, assegurava que els premis Goya se celebraran aquest any «si res ho impedeix», tot i que desautoritzant expressament qualsevol festa relacionada amb els guardons, tant abans com després de la gala, a causa de la situació per la Covid-19.

Notícies relacionades

«Els Goya se celebraran si res ho impedeix, però d’una manera extremadament continguda i extremadament responsable», en un acte en què es van anunciar els nominats als premis Goya i que també es va veure ajornat de la data prevista a causa de les intenses nevades provocades pel temporal ‘Filomena’.

A la gala dels guardons només hi assistiran els nominats i els encarregats d’entregar els premis. «Reduirem al mínim el risc, és la nostra obligació», ha sentenciat el president de la institució. Així mateix, tots els assistents a la gala (nominats i equip de producció) es faran una prova PCR els dies previs a l’esdeveniment.