’Boom’ cultural a Barcelona

L’exposició ‘Feminista havies de ser’ supera les 70.000 visites al Palau Robert

Després del seu èxit a la capital catalana, la mostra iniciarà a mitjans de gener una itinerància pel territori català

L’exposició ‘Feminista havies de ser’ supera les 70.000 visites al Palau Robert
1
Es llegeix en minuts

L’exposició’Feminista havies de ser’,comissariada per la guionista i escriptoraNatza Farré, ha superat les 70.000 visites al Palau Robert de Barcelona abans de començar una itinerància, ha informat la institució en un comunicat.

La instal·lació, inaugurada amb gran èxit el 22 de setembre, tenia l’objectiu de «difondre el missatge que cal avançar en laigualtatefectiva entredones i homesi eliminar la discriminació per raons de sexe».

«No puc estar més contenta», ha celebrat Farré, que ha afirmat que ha funcionat el boca-orella i elfeminismeha ocupat les xarxes i els mitjans gràcies a l’èxit de l’exposició.

Notícies relacionades

La comissària ha afegit que «en plena pandèmia, s’ha fet més certa la sentència que acompanya una de les sales de l’exposició: ’L’esperança és una acció radical’«.

La mostra, que s’ha complementat amb diverses activitats programades per la professora Núria Vergés i la poeta Mireia Calafell, començarà ara la seva itinerància pel territori català. La primera parada, a mitjans de gener, al Castell de Cornellà de Llobregat (Barcelona).