videojocs

Final Fantasy XVI revela nous detalls, ambientació i protagonistes principals

ffxvi valisthea-1

ffxvi valisthea-1

2
Es llegeix en minuts
Elsotanoperdido

Durant el PlayStation Showcase en el qual s’anunciaven preus i plans de llançament per a la nova consola de Sony, Square Enix confirmava oficialment el desenvolupament de ‘Final Fantasy XVI’, un nou joc de la sèrie principal sota la producció i direcció de Naoki Yoshida (‘Final Fantasy XIV’, ‘Dragon Quest X’) i Hiroshi Takai (‘Final Fantasy XIV’, ‘The Last Remmant’), que arribarà en exclusiva a PlayStation 5.

Avui, Square Enix ha publicat en el lloc web oficial nous detalls i il·lustracions promocionals de l’RPG d’acció, en les quals apareix el protagonista del joc, Clive Rosfield, i altres personatges que participaran en l’entrega.

Tot i que tots esperaven que heretés les flames del Fènix i despertés com el seu Dominant, el destí ha elegit el seu germà petit Joshua per portar aquesta càrrega. El primogènit de l’arxiduc de Rosaria, Clive Rosfield, es va dedicar a dominar l’espasa. La seva pràctica dona els seus fruits quan, amb tan sols quinze anys, guanya el torneig ducal i és anomenat primer escut de Rosaria, encarregat de protegir el Fènix i beneït amb la capacitat de brandir una part del seu foc. Per desgràcia, la prometedora carrera de Clive acabarà en tragèdia en mans d’un misteriós eikon fosc, Ifrit, que el posarà en un perillós camí cap a la venjança.

Per la seva banda, el segon fill de l’arxiduc i germà petit de Clive, Joshua, es va despertar com el Dominant del Fènix poc després del seu naixement. Malgrat la seva educació noble, Joshua tracta tots els súbdits del seu pare amb calidesa i afecte, cap més que Clive, a qui admira profundament. Joshua sovint es lamenta que va ser ell, el fràgil i estudiós fill menor, a qui se li va concedir el comandament de les flames de l’ocell de foc, i no al seu germà, més fort i valent.

Finalment, s’ha presentat una primera introducció de Jill Warrick. Nascuda als Territoris del Nord caiguts, Jill va ser treta de la seva terra natal ben petita per convertir-se en pupil de Rosaria, assegurant la pau entre les dues nacions en guerra. L’arxiduc va insistir que es criés amb els seus fills i ara, als dotze anys, forma part de la casa de Rosfield tant com Clive i Joshua. Sempre amable, cortesa i sense pretensions, Jill s’ha convertit en una confident de confiança per als germans.

Notícies relacionades

El lloc web ofereix també un cop d’ull al complex regne de Valisthea, una terra beneïda per la llum dels Cristalls Mare, muntanyes de vidre resplendents que vigilen el món sota els seus peus. Durant generacions, la gent ha acudit en massa a aquestes balises per aprofitar la seva benedicció, utilitzant l’èter per conjurar màgia que els permet viure vides de comoditat i plenitud. Al voltant de cada cristall mare han sorgit grans poders, i des de fa molt temps ha regnat una pau incòmoda entre ells. No obstant, ara la pau flaqueja quan l’expansió de la Ruïna amenaça de destruir els seus dominis.

Sense data de llançament confirmada, el nou capítol numerat de la sèrie s’està desenvolupant en exclusiva per a PlayStation 5.