LA GRAN CITA DEL CINE FANTÀSTIC

David Lynch agraeix el Gran Premi Honorífic de Sitges des de casa seva

El director ha emocionat la gala de clausura del festival amb un vídeo en què desembala el guardó

zentauroepp55481358 el director de cinema nord americ  david lynch agra nt el gr201018214924

zentauroepp55481358 el director de cinema nord americ david lynch agra nt el gr201018214924 / Cedida pel Festival de Sitges

1
Es llegeix en minuts

Al mateix taller domèstic en què ofereix la seva particular part del temps, on el vam veure treballar al documental ‘David Lynch: The art life’, David Lynch ha desembalat davant la càmera el Gran Premi Honorífic del Festival de Sitges, amb què es recompensa el director de cine, fotògraf, músic, pintor o, sí, meteoròleg per mig segle d’activitat incansable i perdurable. 

El vídeo, de poc més d’un minut, ha sigut el ‘highlight’ absolut de la gala de clausura de la 53a edició del festival. Un Lynch, pel que sembla emocionat, ens diu bona nit, ens informa que és a punt de fer aquest ‘unboxing’ de somni i comença a entusiasmar-se així que treu el plàstic de bombolles: «Sembla que és una bellesa». Una vegada amb el Kong daurat a les mans, afegeix: «Gràcies, Festival de Sitges, per aquest preciós guardó. I gràcies a Àngel Sala i a tots els que han fet aquest premi possible».

Notícies relacionades

La gala de clausura incloïa la projecció de ‘L’home elefant’, que fa 45 anys que es va estrenar, en flamant restauració en 4K.

A sota, el vídeo d’agraïment sencer.