TENIA 77 ANYS

Mor Conchata Ferrell, l'actriu de 'Dos hombres y medio'

La intèrpret va participar en pel·lícules com ara 'Erin Brockovich', 'Eduardo Manostijeras' i 'Amor a boca de canó'

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’actriu  Conchata Ferrell, un rostre conegut per la seva participació en la popular ‘sit-com’ ‘Dos hombres y medio’, ha mort als 77 anys.

La intèrpret, natural de Xarleston (Virginia), va morir dilluns passat 12 d’octubre a causa de les complicacions derivades d’un atac cardíac que va patir fa quatre mesos. Segons informa Deadline, Ferrell va morir pacíficament envoltada dels seus familiars més pròxims a l’Hospital Sherman Oaks de Califòrnia.

Tot i que va participar en pel·lícules tan destacades com ‘Network, un món implacable’, ‘Mystic Pizza’, ‘Amor a boca de canó’, ‘Erin Brockovich’, ‘Eduardo Manostijeras’ i ‘Krampus’, el seu treball més conegut va ser com a Berta, la majordoma de la telecomèdia de CBS ‘Dos hombres y medio’, en què va intervenir en un total de 211 capítols i que li va valer dues nominacions als premis Emmy el 2005 i el 2007.

Notícies relacionades

«Un amor, una consumada professional, una amiga genuïna, una pèrdua impactant i dolorosa», ha escrit a Twitter l’actor Charlie Sheen, un dels protagonistes de la sèrie.

«Era un magnífic ésser humà. La brusquedat de Berta va ser una invenció dels guionistes. La calidesa i vulnerabilitat de Chatty eren les seves veritables fortaleses», ha assenyalat Jon Cryer, l’altre protagonista de la sèrie que va compartir estrellat primer al costat de Sheen i després al costat d’Ashton Kutcher

Temes:

Sèries Cine