versió estesa del seu intro

Netflix apunta el cine i encarrega a l'oscaritzat Hans Zimmer que renovi el seu 'ta-dum'

Aquest compositor alemany ha sigut aclamat per la crítica pels seus treballs per a 'El rei lleó', 'Gladiator' i moltes altres pel·lícules

zentauroepp53469631 epp 52910871    gente netflix200519205019

zentauroepp53469631 epp 52910871 gente netflix200519205019

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Netflix és conscient que el seu futur no passa només pel sofà de les nostres cases, sinó que també ha de lluitar en la ‘guerra de les crispetes’. Per això, la plataforma digital continua reforçant la seva aposta pel cine i ha decidit diferenciar la melodia de les seves produccions elaborades per a la gran pantalla de la de les sèries. Per a això, s’ha posat en mans d’una estrella de les melodies, l’oscaritzat compositor alemany Hans Zimmer.

Zimmer, que va aixecar una estatueta daurada per ‘El rei lleó’, ha sigut l’encarregat de compondre una introducció més llarga, pròpia del setè art, renovant així el mític ‘ta-dum’ de Netflix, que queda així per a les produccions televisives. El resultat ha sigut acollit de bon grat a les xarxes socials. 

Zimmer era una aposta segura, a l’haver elaborat al llarg de la seva carrera la música de pel·lícules com ‘Gladiator’, ‘Thelma & Louise’, ‘Rain man’, ‘The Dark Knight’ i ‘Interstellar’.

Notícies relacionades

No obstant, no és la primera vegada que creua els seus camins amb Netflix. Precisament, Zimmer va compondre la banda sonora de ‘The Crown’, sèrie emesa a la plataforma, fet que va cridar l’atenció de la mateixa firma, que al final va acabar confiant en la seva capacitat per treure màgia de les partitures.

2xAA · Hans Zimmer – Netflix (fixed)

Temes:

Netflix