NOVETAT A LA CARTELLERA

'Padre no hay más que uno 2', la nova pel·lícula de Santiago Segura, arrasa en la seva estrena

Seqüela del film més taquiller del 2019, la cinta recapta 460.000 euros el seu primer dia

santiago-segura / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Santiago Segura estrenava aquest dimecres nova pel·lícula, ‘Padre no hay más que uno 2’, seqüela de la que va ser la cinta més taquillera del 2019 a Espanya. Ha sigut una gran estrena, malgrat les circumstàncies per la pandèmia de coronavirus: el seu primer dia a les sales el film de Segura ha arrasat i ha recaptat 460.000 euros, segons dades de ComsCoreMovies.

L’actor, que dirigeix i protagonitza la cinta, ha expressat la seva satisfacció i agraïment a tots els que s’han acostat a un cine per veure l’estrena.

Notícies relacionades

Segura veu així com triomfa la seva aposta per mantenir l’estrena malgrat la crisi desencadenada per la Covid-19. El cineasta va decidir mantenir la data de llançament per donar un impuls a les sales. En una entrevista prèvia a l’estrena reconeixia que estrenava «contra vent i pandèmia» i remarcava que ho feia per ajudar una indústria que li ha «donat tant».

«Els cines necessiten producte», reivindicava en un moment en què el coronavirus ha deixat un agost en blanc sense pel·lícules a la cartellera. «A mi m’ha semblat necessari estrenar. A més he vist les mesures de seguretat que han implementat els cines, que estan molt bé», ha raonat el polifacètic Segura.