EFECTES DE LA CRISI SANITÀRIA

Van Morrison ajorna els seus concerts a Fes Pedralbes

El festival posposa les dues actuacions, previstes per a aquest dimecres i dijous, «donant prioritat a la salut i seguretat de l'artista i de tot el seu equip»

jmdiaz43960401 vitoria   gasteiz  22 06 2018 concierto de van morrison en e200721213733

jmdiaz43960401 vitoria gasteiz 22 06 2018 concierto de van morrison en e200721213733 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto
Jordi Bianciotto

Periodista

ver +

Van Morrison, l’estrella internacional que amb més brillantor destacava en l’oferta dels festivals d’aquest estiu, centrada en artistes autòctons, no volarà finalment a Barcelona per oferir els dos concerts programats per a aquest dimecres i dijous pel festival Fes Pedralbes. El cantant nord-irlandès ha cancel·lat les dues actuacions en el context de la crisi sanitària, decisió que, indica la mostra, «s’ha pres donant prioritat a la salut i seguretat de l’artista i de tot el seu equip».

Fes Pedralbes anuncia que «ben aviat es disposarà d’una nova data per als concerts a Barcelona» i, dirigint-se als que van adquirir l’entrada, afegeix que es posarà en contacte amb ells «per donar-los tota la informació detallada». Tant dimarts com dimecres, en absència de l’artista principal de les dues nits, el recinte dels jardins de Pedralbes es mantindrà tancat. La mostra remarca que «compleix totes les mesures de seguretat» i que està «autoritzada per la Generalitat a continuar amb la seva activitat». La programació seguirà endavant divendres amb el recital de Diana Navarro.

Estiu en blanc

Notícies relacionades

Van Morrison anava a volar expressament a Barcelona des del Regne Unit per oferir els dos concerts, que no formaven part de cap gira. L’autor de ‘Moondance’ no té contemplada cap cap altra actuació fins a la del 23 d’octubre al Wizink Center, de Madrid, que es va anunciar aquest dilluns. Els dos concerts que havia d’oferir al londinenc Palladium al setembre es van ajornar al març del 2021.

El cantant de Belfast segueix així el camí de la cubana Omara Portuondo, una altra artista internacional la visita de la qual, aquesta al Grec, es va frustrar dies enrere. La quota de figures estrangeres als festivals d’aquest estiu a Catalunya es queda així reduïda al concert de Jethro Tull que Porta Ferrada té programat per al 12 d’agost.