QUÈ FER AVUI... A CASA

Quim Masferrer recorre Catalunya amb un escenari mòbil a 'Moltes gràcies'

El 'foraster' passejarà el seu espectacle itinerant per diverses poblacions i podrà veure's en 'streaming'

El seu propòsit consisteix a recrear petites anècdotes quotidianes de la gent anònima durant el confinament

img-20200619-wa0008

img-20200619-wa0008

3
Es llegeix en minuts
Eduardo de Vicente
Eduardo de Vicente

Periodista

ver +

L’actor Quim Masferrer va començar a ser conegut després de crear el grup Teatre de Guerrilla format amb Carles Xuriguera i Fel Feixedes, amb qui va participar en diversos programes radiofònics i televisius com El Club, d’Albert Om. La seva popularitat ha crescut en els últims anys gràcies a l’èxit del programa de TV3, El foraster en el qual recorre els pobles de Catalunya fent broma amb els seus habitants.

K DE COMUNICACIÓ / El ‘foraster’ continuarà recorrent els pobles de Catalunya. / 

La seva extraordinària repercussió va provocar que la seva productora decidís dur a terme una versió castellana (‘El paisano’) però, a diferència de la seva versió catalana, no acaba de trobar el presentador ideal. I és que Masferrer és un paio únic i inimitable que connecta fàcilment amb la gent i avui aprofita la revetlla de Sant Joan per experimentar un nou format amb el seu espectacle Moltes gràcies que recorrerà diverses poblacions catalanes.

Quim Masferrer aconsegueix fàcilment la complicitat del públic. / K DE COMUNICACIÓ

Es tracta d’un xou itinerant que neix sota el lema ‘Si no podem anar al teatre, el teatre ve a nosaltres’ per pal·liar l’espera fins que es donin les circumstàncies perquè les sales puguin obrir amb regularitat. Per això ha ideat, per primera vegada, un muntatge de carrer que podrà veure’s en directe en múltiples poblacions des dels balcons, finestres o a peu de carrer i, a més, podrà seguir-se en streaming a través de moltesgracies.cat. Així que tots hi estem convidats. L’actor serà en un escenari mòbil de 10 metres quadrats amb què farà una gira per les diferents localitats. L’acompanyarà un equip de càmeres i un de realització que convertiran l’espai en un autèntic plató televisiu.

L’humorista, dalt de l’escenari mòbil de la gira. / K DE COMUNICACIÓ

Històries solidàries i entranyables

L’espectacle està en la línia de la seva anterior proposta, Bona gent, i ¡és clar! d’El foraster.  No té dramatúrgia i tot es basa en la improvisació de l’artista, cosa que provoca que cada dia sigui diferent. S’inicia amb una introducció per posar en situació el públic i l’interpel·la directament per recrear històries buscant les petites anècdotes quotidianes de la gent anònima que, en aquesta ocasió, estaran centrades en les seves vivències durant el confinament. Explicarà històries solidàries i entranyables sobre aquells que més s’han implicat aquests dies. Masferrer aconsegueix trobar els trets emotius i divertits de cada cas i aconsegueix comptar sempre amb la complicitat de l’espectador.

 

 

Notícies relacionades

El tour Moltes gràcies s’inicia avui a Olesa de Montserrat i estarà pròximament a Pineda de Mar i Sant Joan Despí (demà). Seran el que en teatre es denomina «prèvies» per arribar a l’estrena oficial a Montmeló aquest divendres. Pròximament estarà a Girona (dia 30), Lliçà de Vall (3 de juliol), Sant Fruitós de Bages (6 de juliol), Sant Gregori (18 de juliol), Arbúcies (25 de juliol), el Morell (1 d’agost), Bagà (2 d’agost), Banyoles (13 d’agost) i Riudellots de la Selva (29 d’agost). Aquestes són les cites confirmades tot i que no es descarta que en les pròximes setmanes s’afegeixin algunes poblacions més.

L’actor, en un moment del seu espectacle, ‘Bona gent’. / K DE COMUNICACIÓN

Una experiència innovadora i única

L’actor encara aquesta experiència innovadora, creada per Guerrilla Produccions, amb alegria i entusiasme i assegura que es tractarà d’un espectacle «irrepetible i, sobretot, ple de veritat. L’escenari mòbil serà una plataforma d’experiències única, una combinació d’humor i emotivitat amb l’objectiu de compartir amb els veïns i veïnes aquests moments que ens ha tocat viure». Passejar el seu humor pels diversos racons de la nostra geografia i treure’ns un somriure és el millor regal que se’ns pot fer en aquests moments després de tantes setmanes de solitud. ¡Moltes gràcies a tu, Quim!

Cartell d’aquest espectacle que podrà seguir-se en directe i en ‘streaming’.