en condicions especials

El Museu del Prado reobre el dia 6 amb un aforament de 1.800 visites al dia

Hi haurà controls de la temperatura corporal en els accessos i serà obligatòria la utilització de la mascareta

Les entrades s'adquiriran a través de la web de la pinacoteca nacional, fins i tot per a l'horari gratuït

museook

museook

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Museu del Prado reobre el dissabte 6 de juny amb noves condicions especials que estaran vigents en principi fins al 15 de setembre per evitar la propagació de la Covid-19.

A més d’haver establert un aforament màxim de 1.800 visitants diaris, el museu ha incrementat la qualitat de l’aire interior per equiparar-lo al que hi ha en hospitals, clíniques, laboratoris i guarderies.

Entre les mesures adoptades per a la protecció de visitants i empleats són: Les entrades s’adquiriran a través de la web del Museu Nacional del Prado, fins i tot per a l’horari de gratuïtat, seleccionant dia i hora de la visita amb un mínim de 24 hores d’antelació.

Es recomana puntualitat per optimitzar les visites. Hi haurà controls de la temperatura corporal en els accessos i serà obligatòria la utilització de mascareta durant tota la visita.

Es podran a disposició del visitant tovalloletes de paper, gels desinfectants i papereres amb tancament. Tant a l’interior com a l’exterior del Museu, si s’ha de fer fila, la distància mínima interpersonal haurà de ser de dos metres.

En el portal web del MNP http://www.museodelprado.es el visitant podrà descarregar el pla del Museu i consultar els continguts del recorregut. A més, s’explicarà amb senyalística i pantalles amb informació complementària sobre la visita.

Notícies relacionades

La utilització dels ascensors queda reservada exclusivament per a persones amb mobilitat reduïda o amb cotxets de nadó. Estarà controlat l’aforament en diferents punts durant l’itinerari de la visita.

Per motius de seguretat no s’oferiran els serveis de consigna, audioguies, guiat de grup.